Mennyire leszek majd biztonságban?
Figyelt kérdés
Ma van a 2. napom, elég rendesen vérzek, két-három óránként betétcsere van. :S
Most fogom először használni az Always éjszakai betétjét, és érdeklődnék, hogy megbízhatóbb e mint a normál betét. És még mit tegyek az ellen, hogy ne kelljen éjszaka 2 órakor felkelnem? Köszönöm a válaszokat! :)
2009. nov. 9. 19:09
1/3 anonim válasza:
Nekem éjszaka mindig elég szokott lenni egy betét. Kevesebb jön. Mondjuk mostmár majdnem 1 éve fogamzásgátlót szedek és így napközbe is lényegesen kevesebb, de míg nem szedtem ez volt. Este olyan későn tettem be amilyen későn tudtam, reggel olyan korán cseréltem amint tudtam és nem volt kellemetlen :)
2/3 anonim válasza:
Az éjszakai always is jó, de ha nagyon vérzel, vegyél a patikában inkontinencia betétet. Azokból is van szárnyas, olyan mint egy egészségügyi betét, csak jóval vastagabb. Én éjszaka extra tampont használok, plusz beteszek egy betétet, ha átütne, (előfordult már) de pl. szülés után nem lehetett tampont használni, nekem a Tena lady vált be, a 24 db-os csomagolás, kék-sárga.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére nem áztam át, bár egyszer fel kellett kelnem. :)
2009. nov. 10. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!