Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy borderline személyiségzava...

Egy borderline személyiségzavaros mennyire nyit mások felé, mennyire kommunikatív, és képes beszélni az érzéseiről, ha olyan helyzetbe kerül, hogy elvárják tőle, de azért kedvesek, és biztonságban érezheti magát?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van, hogy valakiről sokáig észre sem veszed, hogy borderline-os. Aztán egyszer csak a fejedre szakad a személyiségzavara.

Ismerek egy lányt, aki simán el tudta hitetni mindenkivel, hogy teljesen egészséges. Nagyon kedves volt, jófej...egy angoltanár. Otthon meg előjött a boderline-ja.

2009. máj. 12. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Nem ők tombolják ki olyan drámaian az érzéseiket?
2009. máj. 12. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen betegségben szenvedek, már jó ideje pszichiáterhez járok. Igen tudunk nyitni mások felé, tudunk emberiek lenni, de ha félünk attól, hogy magunkra maradunk, akkor bizony előjön belőlünk a legrosszabb tulajdonságunk. És ez borzasztó tud lenni, mintha nem is mi lennénk. Emellett kényszerhazugságban szenvedek, nincsenek emlékeim, a fantáziámból merítem őket, és sajnos így élem az életem. Ez ellen próbálok most orvosi segítséggel tenni valamit.
2009. máj. 13. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én egy borderline beteg vagyok. (Fiú)

Nagyon nehezen nyílok meg mások felé ha nem vagyok biztos benne, h megbízhatok e a beszélgetőpartnertben.

Én csak akkor tudok teljesen megnyílni, (már megtörtént)

ha az illetőt minden oldaláról megismertem, ha tudom h nem arra használja a tőlem kapott információt h másokkal röhögjenek rajtam. Az ami egy illető és köztem megtörtént, az egyenes, bizalmas eszmecsere, 4évi ismeret

kiellett!

Egyszóval:nálam a bizalom(a megkérdőjelezhetetlen!)a döntő, és teljesen megnyílok.

2009. máj. 13. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nyitottság kérdése nem csak ettől a szndrómától függ, hanem az alapvető személyiságtípustól is.
2009. máj. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!