Egy borderline személyiségzavaros mennyire nyit mások felé, mennyire kommunikatív, és képes beszélni az érzéseiről, ha olyan helyzetbe kerül, hogy elvárják tőle, de azért kedvesek, és biztonságban érezheti magát?
Van, hogy valakiről sokáig észre sem veszed, hogy borderline-os. Aztán egyszer csak a fejedre szakad a személyiségzavara.
Ismerek egy lányt, aki simán el tudta hitetni mindenkivel, hogy teljesen egészséges. Nagyon kedves volt, jófej...egy angoltanár. Otthon meg előjött a boderline-ja.
Sziasztok!
Én egy borderline beteg vagyok. (Fiú)
Nagyon nehezen nyílok meg mások felé ha nem vagyok biztos benne, h megbízhatok e a beszélgetőpartnertben.
Én csak akkor tudok teljesen megnyílni, (már megtörtént)
ha az illetőt minden oldaláról megismertem, ha tudom h nem arra használja a tőlem kapott információt h másokkal röhögjenek rajtam. Az ami egy illető és köztem megtörtént, az egyenes, bizalmas eszmecsere, 4évi ismeret
kiellett!
Egyszóval:nálam a bizalom(a megkérdőjelezhetetlen!)a döntő, és teljesen megnyílok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!