Van kiút a boldogtalanságból?
Folyton magányos vagyok, nem nagyon van senki, akire számíthatnék. A szüleimmel csak az iskolai dolgokat beszéljük meg, de nekik nem mondhatom el, hogy hogyan érzem magam, mert megijednek és elküldenek dokihoz.
20 éves lány vagyok, nemrég ért véget egy nem sokat érő, de hosszú kapcsolatom, melynek előnye rámnézve az volt, hogy megbeszéltünk mindent. Most ez nagyon hiányzik, hogy nincs mellettem senki.
Van 1 barátnőm, de vele ritkán beszélek, éli a saját életét és nálam érdekesebb barátai vannak. Egyes egyedül vagyok, és úgy érzem, hogy begolyózom.
Nagyon hajkurászom a boldogságot, volt pár randim, de hasztalanok. Egyszerűen semmi sem jó, és nem tudom, hogy mit tegyek.
Számodra lesz, mert nő vagy.
Számomra nem, mert férfi vagyok.
Én is szoktam magányosnak érezni magam, de nem várom az örök megváltást, de mégis meghittséggel tölt el, hogy bármikor megváltozik a hangulatom, valami jó dolog történik, akkor boldogabb leszek, késõbb elmúlhat, de újra jöhet egy jobb helyzet. Keresem azt, ami feldob, nem úgy fogom fel, hogy létezik olyan "kiút", amitõl örökre elkéne ūzzem a boldogtalanságot, mert ez az érzés bárkire rátörhet, aki hagyja és nem tesz ellene.
Mitõl tartod hasztalannak a kapcsolataidat? Mi az oka, hogy vége lett valakivel, akár a régi kapcsolatodban vagy a randikban? Miféle 'hasznot' keresel bennük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!