Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van kiút a boldogtalanságból?

Van kiút a boldogtalanságból?

Figyelt kérdés

Folyton magányos vagyok, nem nagyon van senki, akire számíthatnék. A szüleimmel csak az iskolai dolgokat beszéljük meg, de nekik nem mondhatom el, hogy hogyan érzem magam, mert megijednek és elküldenek dokihoz.

20 éves lány vagyok, nemrég ért véget egy nem sokat érő, de hosszú kapcsolatom, melynek előnye rámnézve az volt, hogy megbeszéltünk mindent. Most ez nagyon hiányzik, hogy nincs mellettem senki.

Van 1 barátnőm, de vele ritkán beszélek, éli a saját életét és nálam érdekesebb barátai vannak. Egyes egyedül vagyok, és úgy érzem, hogy begolyózom.

Nagyon hajkurászom a boldogságot, volt pár randim, de hasztalanok. Egyszerűen semmi sem jó, és nem tudom, hogy mit tegyek.

2017. okt. 2. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Számodra lesz, mert nő vagy.

Számomra nem, mert férfi vagyok.

2017. okt. 2. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Ha érdekel én is hasonlo helyzetben vagyok. Ámbár nekem sose volt hosszú kapcsolatom. 19F
2017. okt. 2. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Az első kicsit erősen írta, de amúgy igaza van. Én is így vagyok, csak én fiú vagyok, így nekem nincs kiút a boldogtalanságból. Téged meg úgyis megtalál majd egyszer egy férfi, aztán kész. Ne aggódj! Addigis, kitartást! :)
2017. okt. 2. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
nincs
2017. okt. 2. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Biztos van..én keresem. Nekem sincsenek olyan barátaim, akikre szükség lenne. Szüleimmel is úgy vagyok, mintha nem is egy család lennénk. Barátnőm nincs, talán ez a baj. Egy lány tenné széppé, egésszé az életem. Úgymeg nehéz találni egy olyan lányt, hogy nemnagyon járok sehova. De ahová tudok, oda elmegyek. 18 éves vagyok..és úgy érzem, hogy valahol valamit elrontottam..sejtem hogy hol.
2017. okt. 2. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Én is szoktam magányosnak érezni magam, de nem várom az örök megváltást, de mégis meghittséggel tölt el, hogy bármikor megváltozik a hangulatom, valami jó dolog történik, akkor boldogabb leszek, késõbb elmúlhat, de újra jöhet egy jobb helyzet. Keresem azt, ami feldob, nem úgy fogom fel, hogy létezik olyan "kiút", amitõl örökre elkéne ūzzem a boldogtalanságot, mert ez az érzés bárkire rátörhet, aki hagyja és nem tesz ellene.

Mitõl tartod hasztalannak a kapcsolataidat? Mi az oka, hogy vége lett valakivel, akár a régi kapcsolatodban vagy a randikban? Miféle 'hasznot' keresel bennük?

2017. okt. 4. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:
27%
1 lány bármikor talál magának pasit,minden újjára,de forditva már nem..
2017. okt. 5. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!