Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha meghalt és új párkacsolatot...

Ha meghalt és új párkacsolatot kezdek akkor megcsalom?

Figyelt kérdés

6 éve halt meg a párom. Nem tudtam semmilyen férfira nézni. Gyerekük nem volt. Pár hónapja viszont elkezdett közeledni felém egy férfi, de nem tudom mit tegyek.

Ha nem lett volna az előző párom el tudnám vele képzelni az életem, de így..

Mit tegyek? Ha elkezdek egy párkacsolatot úgy érzem megcsalom, és félek attól is ha esetleg kiderül hogy van halál utáni élet hogy tudok majd a szemébe nézni?

Nem tudom mit tegyek kérlek segítsetek!

2023. ápr. 12. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A párod meghalt sajnos. Ezzel már nemtudsz mit kezdeni.

Ez nem jelenti azt, hogy most már örökre egyedül kell maradnod.

Főleg most, amikor még fiatal vagy és szép.

Ha meg közeledik egy férfi,és neked is szimpatikus, akkor ezt vétek lenne kihagyni, mert nagyon nehéz a mai világban megfelelő társat találni.

A volt férjedet 6 év után el kell engedned, és nyitottnak kell lenni a szivednek.

2023. ápr. 14. 01:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok erőt kívánok!

Ha ugy erzed még nem megy, vagy nehezen megy, kerj segitseget.

Ne felj, legy bátor, ne zarkozz el.

2023. ápr. 19. 23:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám halála után a párjának fél évre rá új nője volt.

6 év nagyon hosszú idő,nem csalod meg ezzel,sőt legyél büszke rá,hogy így ennyi időn keresztül tisztelted az emlékét.

De a Te életed még megy tovább,teljesen normális,hogy most már szeretnél továbblépni.

2023. ápr. 21. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Nem megcsalás. De, ha még mindíg így gondolkodsz, még gyászolsz, akkor nem fair mást használni tesztalanynak.
2023. ápr. 21. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!