Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ez furcsa? (Egyedül beülni...

Ez furcsa? (Egyedül beülni valahová.)

Figyelt kérdés

Nagyon magányos vagyok, nem igazán tudok senkivel programot csinálni.

Ezért ha van egy kis időm, pl. mert később kezdek vagy korábban végzek a munkában, akkor külön azért bemegyek a városba, hogy beüljek egyedül valahová egy teára, forró csokira, limonádéra, sütire, reggelire stb.

Ez furcsa? Néha gáznak érzem. Illetve olyan felemás érzésem van mindig közben: egyrészt kikapcsol, feldob, de közben egy szomorú-nosztalgikus érzés is környékez. Egyébként csak 26 éves vagyok.

nov. 24. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem gáz,de igen valóban az embert elkapja egy olyan érzés ,hogy bárcsak itt ülne valaki..
nov. 24. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy furcsa. Én is ültem már be kávézni és néztem kifelé és azon gondolkodtqm bárcsak valaki itt lenne velem.. De mostanság én is egyedül vagyok. 28 vagyok. Ez van sajna 😔
nov. 24. 22:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tök jó, úgymond magaddal programozol. Sokkal jobb, mint otthon a 4 fal között búslakodni, és bekattanni az egyhangúságtól. Több embernek kéne követnie a példádat!
nov. 24. 22:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem furcsa és nem gáz, nyugi. Sokan csináljuk. Még akinek egyébként van párja, társasága, annak is alakulhat időnként úgy, hogy épp nincs mellette senki, de szívesen enne-inna valamit egy jó helyen.
nov. 24. 22:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van párom és vannak barátaim, de bőven szoktam ilyeneket csinálni egyedül. Sőt: utazgatok-üdülök is egyedül és akkor beülök étterembe ugyanúgy. Bár ezt egy "véletlen" helyzet hozta elő, amikor társas nyaraláson utolsó estére egyedül maradtam és ugyanott néhány hónappal később egy kedvenc énekesnő koncertje volt. Először a nyaralás utolsó estéje nagyon furcsa volt, de azóta konkrétan élvezek egyedül is utazni. :-) Már csak bulizni és strandra nem megyek egyedül.

36/F

nov. 24. 23:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem gáz, emiatt ne aggódj, és szerintem jól teszed. Kimozdulsz, elmész ide-oda, nem pedig otthon marasz, arra várva, hogy jöjjön valaki, akivel a leírtakat megélhetnéd.
nov. 25. 10:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Sokan csináljuk ezt magányosként, ott Pesten is. Valami kis kimozdulás jól esik, ,még ha egyedül is. De otthon kattogni nem jó.Persze dumálni,haverkodni lenne jó, nagy nevetésekkel, de ez van most - nálam is,sok más embernél is.

F/ Bpest

nov. 25. 11:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi furcsa nincs abban, hogy valaki egyedül ül egy kávézóban, reggelizőben. Csomóan munka előtt/után dobnak be valamit vagy ott dolgoznak is akár, esetleg tanulnak.
nov. 25. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fura, max. ha olyan helyre ülsz be, ami effektíve szerelmespároknak van hirdetve meg olyan a profilja. De az meg egymillióból egy, kb. Az meg teljesen érthető, hogy kicsit elkámpicsorodsz, ha vágynál vkire magad mellé, de nincs. Nem attól lesz az ember "normális", ha nem is vesz tudomást az érzelmeiről.
nov. 25. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
#7-es mennyi idos vagy ha szabad kerdeznem?
nov. 25. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!