Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tehet ilyet egy 25...

Hogyan tehet ilyet egy 25 éves szép lány hogy a vonat elé ugrik?

Figyelt kérdés
Sokat lehetett olvasni róla hogy múlt hét pénteken egy fiatal lány a vonat elé ugrott.Pedig szép is volt, vőlegénye is volt.Hogyhogy mégis ilyet tett?F

2023. febr. 2. 14:17
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
73%

Az, hogy mennyire orbitális nagy kamu a közösségi média az nagyon jól mutatja, hogy a lány miket posztolgatott és milyen stílusban! Hatalmas kamu volt az élete és nagyon nem az játszódott le benne, amiket kiposztolt folyamatosan!

Ilyen erős vagyok, olyan erős vagyok, mindent túléltem, engem nem törhetnek meg, én mindent hátrahagyok és csak magammal foglalkozom, engem nem lehet megtörni, én egy erős nő vagyok, NE VEDD TÚL KOMOLYAN AZ ÉLETET (úgy látszik ő vette a legkomolyabban...), mindenkit ujjam köré tekerek stb stb....

Alig egy hónapja még nagy szerelemben posztolgatott a jegyesével karácsonykor, mutogatta a hihetetlenül megtörhetetlen, """tökéletes""" életét.

A 2023.02.02. 19:47-kor írt válaszoló pedig nagyot szólt és teljes mértékben egyetértek vele! Aki meg lepontozta őt, csak fáj neki az igazság !

2023. febr. 3. 08:21
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

20#….

“ meg akarták dugni 24/7-ben, ha a magával töltött időt nem élvezte.….”

Ez nem volt szép…:( ezt ki szereti???

Ezt már csak egy pszichológus tudta volna helyrehozni, sajnos szerettei koson vettek észre.

Nyugodjon békében minden egyes ember aki ilyet csinál.

Én biztos nem tudnék öngyilkosságot elkövetni saját magamon.

2023. febr. 3. 10:45
 43/56 anonim ***** válasza:
33%
Az a baj, hogy ez a lány nem merte valószínűleg elmondani senkinek a problémáját. Ez a kib@szott társadalomnak törtenő megfelelési kényszer, és részben egyet értek a 41-sel. Miért jó magunkról minden jót és szépet kamuzni? Mintha saját magunkat akarnánk meggyőzni mások meggyőzésével. Miért nem nem ment ez a lány mondjuk le a horgásztóra? Beszélgetni 80+ os emberkékkel, hogy őket mi motiválja arra, hogy ennyi idősen is lejöjjenek ide nap mint nap? Készülődés, bicikli, tökölés a haltáppal, a felszereléssel... Lehet, hogy lett volna 1-2 bölcs öreg, aki elmagyarázta volna neki, mik az élet rejtett szépségei. De ehelyett inkább csak szépnek hazúdta az életét, közben meg sem találta az igazi lényegét.
2023. febr. 3. 13:20
 44/56 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk a 41es által írt dolgok pont annak a jelei, hogy gondjai vannak.

Mármint.. érted, akinek stabil az önbecsülése, abban fel sem merül, hogy bizonyítania meg harcolnia kellene. Az hangoztatja bő nyállal ezt, akinek ez mindennapos kihívás.

Ha egy kamasz beszél ilyenekről akkor tök okés, mer tők tényleg agonizálnak:D Mámrint a kamaszoknak változik a személyisége, tényleg kihívás megtalálnia saját magát és kiállni saját magáért. De egy 25 éves ha még mindig ezzel küzd, az pszichés probléma.

Csakhát ugye közhellyé vált ez a nagy önmegtalálásért vlaó harc meg a kemény élettel való küzdelem, így a kutyának sem tűnt fel, hogy konkrétan ezek segélykiáltások.

2023. febr. 3. 13:28
 45/56 anonim ***** válasza:
73%
A második oldalon be lett linkelve az előzmény.
2023. febr. 3. 13:29
 46/56 anonim ***** válasza:
78%
És az a szomorú az egészben, hogy pszichoterápiával nagy eséllyel simán tudtak volna rajta segíteni..
2023. febr. 3. 13:33
 47/56 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy tudtak volna rajta segíteni, de ritkán fordulnak maguktól szakemberhez azok, akiknek ilyen jellegű problémájuk van, a családnak sincs mindig könnyű dolga, kényszergyógykezelésnek is vannak feltételei, nem lehet csak úgy bárkit belekényszeríteni. Mi itt ötletelhetünk, de őt már ezzel nem hozzuk vissza, az eset tanulsága nekünk max annyi lehet, hogy ugyanúgy kell tekinteni az ilyen betegségekre, mint egy szervi bajra, figyeljünk oda a környezetünkre, és magunk felé is legyen egy tudatosság. Van pszichés beteg a családomban, így valamennyire belelátok ebbe.
2023. febr. 3. 13:38
 48/56 anonim ***** válasza:
72%

És akit megérintett ez az eset az zászlójára tűzheti, hogy harcolni kell az a felfogás ellen, misnzerint "csak a kettyósok járnak pszichológushoz".

Ha eltört a karod, szakemberhez fordulsz. Legyen hát az is alap, hogy ha eltört a lelked, szakemberhez fordulsz.

Csak hát bizonyos körök amíg bolondnak skatulyázzák azt, aki segítséget kér, addig pont az ilyen esetek előfordulásához járulnak hozzá.

Az legyena társadalmilag elítélt, ha valaki nem fordul segítséghez, amikor kellene, nem pedig az, amikor megteszi!

2023. febr. 3. 13:44
 49/56 anonim ***** válasza:
38%
44-es, de iszonyatosan sok instaceleb ugyan ezt csinálja. Posztolgat a tökéletes kapcsolatáról, hogy mennyire szeretik egymást, arról, hogy az élet harc, de győzni kell benne, meg hogy bármit tartogat számodra az élet, legyél kitartó, stb, stb. Ezekből kiindulva nagyon sok segélykiáltás kering instán, meg egyéb közösségi felületeken. Állítólag intézetben nőtt fel, és ez okozta a traumákat, amit meg aztán pláne nem értek. Annak nem pont, hogy motiválónak kellene lennie, hogy valaki kitört az intézetes életből, és megvalósította magát? Ha az élet nehéz volt az elején, akkor annál csak jobb lehet egy szerető családban? Én szerintem ez az intézetis múlt csak egy kifogás arra, hogy egyszerűen nem találta meg az életben a boldogságot. Mert rossz helyen kereste, és ebben hatalmas hibás a képmutató közösségi média, a társadalmi ferdítés, a képmutatás, a média, stb.
2023. febr. 3. 14:49
 50/56 anonim ***** válasza:
73%

49, igen, sok celeb is ezt csinálja, és bizony ők is szakítanak közetlenül a "örökkéegyütt<3) posztok után másél nappal:D

És az intézetis múlt lehet ok. Egy traumatizált szar gyerekkor rajta hagyja a bélyegét az emberen és megfelelő feldolgozási stratégia nélkül nem fog tudni erőt meríteni belőle. Ezér tkell terápia, hogy megtanulja elfogadni sé lezárni a múltját és erőt meríteni belőle. Önmagától nem megy ez az embernek, főleg, hogy a megküzdési stratégiáinkat a szüleinktől tanuljuk, akinek meg botrányos családi háttere volt, vagy nem volt szülőkép a zéletében, az bizony egy csúzlival száll partra Normandiában.

2023. febr. 3. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!