Hogyan tehet ilyet egy 25 éves szép lány hogy a vonat elé ugrik?
Az, hogy mennyire orbitális nagy kamu a közösségi média az nagyon jól mutatja, hogy a lány miket posztolgatott és milyen stílusban! Hatalmas kamu volt az élete és nagyon nem az játszódott le benne, amiket kiposztolt folyamatosan!
Ilyen erős vagyok, olyan erős vagyok, mindent túléltem, engem nem törhetnek meg, én mindent hátrahagyok és csak magammal foglalkozom, engem nem lehet megtörni, én egy erős nő vagyok, NE VEDD TÚL KOMOLYAN AZ ÉLETET (úgy látszik ő vette a legkomolyabban...), mindenkit ujjam köré tekerek stb stb....
Alig egy hónapja még nagy szerelemben posztolgatott a jegyesével karácsonykor, mutogatta a hihetetlenül megtörhetetlen, """tökéletes""" életét.
A 2023.02.02. 19:47-kor írt válaszoló pedig nagyot szólt és teljes mértékben egyetértek vele! Aki meg lepontozta őt, csak fáj neki az igazság !
20#….
“ meg akarták dugni 24/7-ben, ha a magával töltött időt nem élvezte.….”
Ez nem volt szép…:( ezt ki szereti???
Ezt már csak egy pszichológus tudta volna helyrehozni, sajnos szerettei koson vettek észre.
Nyugodjon békében minden egyes ember aki ilyet csinál.
Én biztos nem tudnék öngyilkosságot elkövetni saját magamon.
Mondjuk a 41es által írt dolgok pont annak a jelei, hogy gondjai vannak.
Mármint.. érted, akinek stabil az önbecsülése, abban fel sem merül, hogy bizonyítania meg harcolnia kellene. Az hangoztatja bő nyállal ezt, akinek ez mindennapos kihívás.
Ha egy kamasz beszél ilyenekről akkor tök okés, mer tők tényleg agonizálnak:D Mámrint a kamaszoknak változik a személyisége, tényleg kihívás megtalálnia saját magát és kiállni saját magáért. De egy 25 éves ha még mindig ezzel küzd, az pszichés probléma.
Csakhát ugye közhellyé vált ez a nagy önmegtalálásért vlaó harc meg a kemény élettel való küzdelem, így a kutyának sem tűnt fel, hogy konkrétan ezek segélykiáltások.
És akit megérintett ez az eset az zászlójára tűzheti, hogy harcolni kell az a felfogás ellen, misnzerint "csak a kettyósok járnak pszichológushoz".
Ha eltört a karod, szakemberhez fordulsz. Legyen hát az is alap, hogy ha eltört a lelked, szakemberhez fordulsz.
Csak hát bizonyos körök amíg bolondnak skatulyázzák azt, aki segítséget kér, addig pont az ilyen esetek előfordulásához járulnak hozzá.
Az legyena társadalmilag elítélt, ha valaki nem fordul segítséghez, amikor kellene, nem pedig az, amikor megteszi!
49, igen, sok celeb is ezt csinálja, és bizony ők is szakítanak közetlenül a "örökkéegyütt<3) posztok után másél nappal:D
És az intézetis múlt lehet ok. Egy traumatizált szar gyerekkor rajta hagyja a bélyegét az emberen és megfelelő feldolgozási stratégia nélkül nem fog tudni erőt meríteni belőle. Ezér tkell terápia, hogy megtanulja elfogadni sé lezárni a múltját és erőt meríteni belőle. Önmagától nem megy ez az embernek, főleg, hogy a megküzdési stratégiáinkat a szüleinktől tanuljuk, akinek meg botrányos családi háttere volt, vagy nem volt szülőkép a zéletében, az bizony egy csúzlival száll partra Normandiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!