Lehet még normális kapcsolatom - feleség, gyerekek- ha nem jött össze kapcsolat 25 éves koromig?
Szóval 25 éves vagyok és nem volt barátőm. Szeretnék később családot de ha eddig semeddig nem jutottam attól még később lehet sikerem?
Nagyon szomorú és magányos lennék ha mindig egyedül lennék. 25 évesen még van remény bolog kapcsolatra?
Örülj neki...
Ráérsz még a családdal...
Nem, ne örülj neki.
Már kellett volna ismerkedni, sokat.
Ha most kezded, nagyon sokat kell még tanulnod, és az ilyen korú lányok többsége ezt már nem szereti. Ilyen korban már gyakorlatot várnak el.
Nyilván vannak kivételek, de nézzük reálisan.
Ha eddig nem találtál barátnőt akkor valószínűleg vagy a külsőd, vagy a stílusod, vagy minden együtt hibádzik. Ha nem vagy vonzó egy nő számára, akkor később sem valószínű, hogy az leszel.
Az sem segít, hogy a magányos "soha nem volt barátnőm" ember elkezd őrült módon párt keresni, látszik rajta, hogy görcsösen akar kapcsolatot ami a másik számára nem feltétlenül lesz vonzó.
Ezért kell normálisan elkezdeni, nem kapkodva és nem erőltetve.
Még nem késtél el.
Nekem sem volt. Az 5össel nem értek egyet. Egy csomó lány is így van vele.
19/L
#8.)
✅ Azért van benne valami amit mond az #5-ös, hogy a másik fél (nők) számára kedvezőbb ha van némi tapasztalata az udvarlónak, hogyan is kell bánni a hölgyekkel :) A figyelmesség nem mindig jön magától.
✅ Néha kicsit megfeledkezik magáról a férfi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!