Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet még normális kapcsolatom...

Lehet még normális kapcsolatom - feleség, gyerekek- ha nem jött össze kapcsolat 25 éves koromig?

Figyelt kérdés

Szóval 25 éves vagyok és nem volt barátőm. Szeretnék később családot de ha eddig semeddig nem jutottam attól még később lehet sikerem?

Nagyon szomorú és magányos lennék ha mindig egyedül lennék. 25 évesen még van remény bolog kapcsolatra?

2022. febr. 3. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Van. 34 évesen jött össze, bár gyerek még nincs.
2022. febr. 8. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet. Én 27 évesen ismertem meg a feleségem és 30 évesen vettem el. Előtte 1 db fél éves kapcsolatom volt. Igaz akkor még Expressz újság volt, ott válaszoltam egy hirdetésre. 1-re. Ő a feleségem van egy lányunk és a héten lesz a 21. házassági évfordulónk. Akkor már elegem volt a bulizásból és ezért ugrottam bele tudatosan. Nem tudom a netes ismerkedés, hogy működik de akkor azért volt komoly a dolog mert aki nekiállt megírni a hirdetést, elmenni az Expressz irodába és feladni az komolyan gondolta. Az is aki válaszolt. Akkor még számított a helyesírás a fogalmazás stb ezért lehetett jobban kiszűrni az embert. Nem volt photoshop stb. Szerintem ezért most nehezebb, de nem lehetetlen.

6-nak nincs igaza én is most sokkal jobban nézek ki 50 évesen mint huszonévesen. Sokáig sokkal 10-15 évet is letagadhattam ezért egy tejfelesképű és vékony nyomi voltam. Most meg ahhoz képest, hangsúlyozom ahhoz képest, jó pasi vagyok. Feleségem is azt mondja hogy így jobban tetszem és szépen öregszem.

2022. máj. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!