Hogyan tehet ilyet egy 25 éves szép lány hogy a vonat elé ugrik?
“Megakarták dugni 24/7-ben”
nem kötözködni akarok, de a nőknek ez sose pozitív, inkább negatív töltetű.
22.
Igen ez kicsit nyers megfogalmazás, női fejjel ezt úgy is lehet értelmezni, hogy vonzó, kelendő, pozitívan kelti fel magára a figyelmet
Semmit sem számít, hogy mit látsz kívülről.
Kívülről nagyon jónak tűnik az életem, folyton mosolygok és kedves vagyok, folyton törődök másokkal, sikeres vagyok abban, amit csinálok, visszajelzések szerint helyes vagyok, sokan szeretnek, de olyan mélyponton vagyok, hogy lehet, a jövőhéten már nem fogok élni és mindenki csak pislogni fog, hogy "ez hogy történhetett, jól nézett ki, mindene meg volt, nagyon szép jövő állt előtte"...
Fogalma sincs az embereknek, hogy milyen démonok gyötörnek embereket, mindenki csak gonoszul bánt mindenkit, önzően mindenki csak magára gondol. Egyszerűen megszűnt a szeretet.
Nem pislogni kell, hanem szeressük már egymást végre, figyeljünk már egymásra egy kicsit, csak egy ici-pici szeretet adjunk már a társainknak ebben a sötét világban és sokkal kevesebb ilyen tragédia lenne.
Kezet fogok veled.
Engem is mindenki kedves, segítőkész, és folyton viccelődő, humoros embernek ismernek. Mindenre van egy jópofa szövegem, mindenkit megnevettetek, valaki egyszer azt mondta, mehetnék stand-uposnak.
De ha tudnák, vagy csak sejtenék, hogy még munkábamenet is arra gondolok, melyik fának csapjam oda az autómat. Éjszakánként is olyan képeket vetít az agyam, hogyan öljem meg és bántsam magam.
Szóval a depressziós embert nagyon nehéz kiszűrni.
Beszélni nem akarok erről senkinek. Úgysem tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!