Kaphatok én is Csokot,Babavárót,Szja mentességet úgy hogy nem vagyok házas és gyerekem sincs?
Figyelt kérdés
Elmúltam már 30 éves,lakásom nincs,feleségem nincs,gyerekem nincs, albérletben lakik,portásként dolgozok havi nettó 200-ért.Kaphatok azért valami támogatást a kormánytól,hogy elindulhassak én is az életben?40/F2022. dec. 25. 21:12
11/26 anonim válasza:
Azért ennyire ne legyen hülye gondolkodásmódod, hogy 10 évre előre adjon. Az sem biztos, hogy nemzőképes vagy, vagy a potenciális barátnőd/feleséged tud-e teherbe esni.
12/26 anonim válasza:
Trollkodik a kérdező, nem érdemes belemenni......
13/26 A kérdező kommentje:
Amikor én voltam 25 év alatti azért nem kaptam semmit mert a Gyurcsány volt,most azért nem kapok semmit mert már elmúltam 25 éves.Én soha nem kaphatok semmit?😡
2022. dec. 25. 21:50
15/26 anonim válasza:
40 évesen már nem vagy a pakliban!
16/26 anonim válasza:
Kérdező,elmentél 2002-ben szavazni?Szavaztál a Fideszre 2002-ben?Ha nem a válasz akkor ne panaszkodik,edd meg amit főztél!
17/26 anonim válasza:
Te hol érdekled a fityiszt? Te megkapod a lehetőséget hogy a világrekord adózással hozzájárulhass Orbi haveri körének gyarapodásához.
18/26 anonim válasza:
"Mit tettél eddig a 40 éved alatt, hogy ezekből bármi meglegyen?"
Túlélte azt, hogy semmit nem kapott.
19/26 anonim válasza:
16-osnak lehet hogy igaza van.Ha 2002-ben is nyert volna a Fidesz,lehet már akkor bevezették volna a 25 év alattiaknak az adómentességet és most nem itt tartanék.
20/26 A kérdező kommentje:
19 az időben már nem tudunk visszamenni fölösleges azon gondolkozni mi lett volna ha.Medgyessi Péter szimpatikusabb volt a választók többségének.Lehet akkor is jobban élnénk,ha ő akkor nem mond le.
2022. dec. 26. 00:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!