Kaphatok én is Csokot,Babavárót,Szja mentességet úgy hogy nem vagyok házas és gyerekem sincs?
Én 26 vagyok, 230 a nettóm, állami cégnél dolgozok napi 12 órában, nincs gyerek, nem is lehet, de szeretnék elindulni az életben.
Nos?
Ha kaptál volna, akkor is itt tartanál.
Elváltál, 2 gyerek után fizeted a gyerektartartást + a svájci hiteled nyögöd a 200 nettós fizetésedből, párod sincs és albérletben laksz.
Nagyon sok az elvált ember a környezetemben, akik már a második vagy sokadik párkapcsolatban élnek vagy egyszerűen nem találnak maguknak párt. A gyerekeket hétvégén hozza/viszi apuka. Az ingatlant a válás vagy a bank elvitte és mind a ketten albérletben laknak.
Nézd úgy, hogy így még szerencséd is van.
Van az a mondás, hogy Segíts magadon, Isten is megsegít.
Elsősorban mindenkinek saját erőből kell boldogulni, ne mástól várd, hogy megoldja az életed nehézségeit. Pl semmiféle anyagi támogatás nem kell ahhoz, hogy megismerkedj valakivel.
Együttérzek a kérdezővel. De azért gondolj bele, aki ezen felül tartós beteg is 40 feletti, és még segélyt se kapott szinte soha...? Nos?
Amúgy tényleg morbid, amit a hatalmak művelnek a világban. Elsősorban a nyuggereket küldik másfél év óta a másvilágra, majd Bill G<ci és a miniszterelnökök vigyori pofával bejelentik, hogy megemelik a nyugdíjat!
Jaj de jó!
Kár, hogy közben mesterséges hiperinflációt is generáltak világszerte, mesterséges energiaválsággal, a tevékenységüket megkoronázandó... Sebaj, legalább mindig van mire fogniuk a rablóhadjárataikat. A nyuggerek "sokra mennek" az alamizsnával...
Az is röhej, hogy a diplomások egy része, a pedagógusok is netto 200 netto kezdőbért kapnak - jövőre! Merthogy eddig 180 volt... Diplomásnak!
Te viszont portásként kapsz 200ezret, nézd a dolog szerencsés oldalát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!