Magány átali depresszóból van kiút?
10-es, sajnos nem nősténynek születtem így sokkal nehezebb dolgom van.
17f
Vannak akik a stresszt és a depressziót, hagyományos módon gyógyítják, piálnak, néha én is, de aztán mindig visszatérek a kötélfonáshoz.
Menj el szakemberhez, akár SZTK-ra is.
#1 vagyok.
Mert mi más jó megoldás van rá? Ezt csak egy másik NORMÁLIS személy fogja megoldani az életedben.
Eltér a személyiséged az átlagtól? Mond már meg nekem légyszi milyen az az átlagos személyiség.. mert, hogy én még olyannal nem találkoztam, mindenki más, mindenki egyedi.
Az önbizalom hiányodat meg kompenzálhatod gyúrással, küzdősporttal.
Attól jobb nem lessz, hogy itt siratod magad.., max azt írja mindenki, hogy menj agyturkászhoz stb.. Vegyél magadon erőt és tegyél érte, hogy változz más nem fogja ezt megoldani helyetted..
“2-es, erre a mondatra nem tudnék igazat vallani, mivel mégis miért nem lennék azonos a gondolataimmal és az érzéseimel, ebben nincs logika, hisz ha én idiótának látom magam és úgy is viselkedem akkor mégis hogyan ne gondolhatnám ezt magamról?”
Még nem vagy azon a szellemi szinten, hogy ezt értsd.
Ha meditálnál, magad tapasztalnád annak igazságát, amit a 2-es válaszomban írtam.
Az, hogy gondolsz valamit, még nem kell aszerint cselekedned, hiszen nem vagy sem a gondolataid, sem a cselekedeted.
De mondom, ezt kevesen látják át, mert nincsenek azon a szellemi szinten.
A depresszió is az ÉN gondolat miatt alakul ki és mélyül el.
Mert ragaszkodnak tévesen az ÉN-hez, ami nem egy fix dolog, nem te vagy, hiszen ami folyamatosan változik, az hogyan lehetnél te?
Ki az az ÉN, aki depressziós?
De írom, ahhoz, hogy ezt teljes egészében átlásd, meditálnod kell.
Kedves 17-es válaszoló.
Nem ismerlek.
Nem mindegy, hogy valaki hetero, biszexuális, homo, agresszív stb. típus.
Mert célzott meditációs gyakorlatot kell ajánlani az adott személyiségnek.
Hiába ajánlanám neked a d. meditációt, ha még nem értél meg rá a személyiséged miatt, vagy szimplán nem találod szimpatikusnak a gyakorlatsort.
16-os, és ez 17 évesen normális hogy "nem vagyok még azon a szellemi szinten hogy megértsem", vagy szellemi fogyatékos vagyok?
Akkor miért van hogy a legtöbb velem egykorú legalább kiélni képes most magát és én miért vagyok képtelen pl. szórakozni buliba járni stb.
Tudom hogy ezeket főleg az inteligens és introvertált emberek kerülik mert egyszerűen nincsen rá szükségletük, csakhogy én max egy kicsit vagyok itrovertált inteligencia szinten pedig max átlagos, nekem eddig nem voltak eféle igényeim ,főleg ez okozza nálam mikor hazaérek suliból újra rám tör ez a depresszív hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!