Van kiút a magányból?
Gyerekek, egy csomó kérdés arról szól,hogy jaj de magányos vagyok...Mindenféle korosztály kiírja.
Aztán mi történik?
Senki nem válaszol az írt privátra,nem akar találkozni, beszélgetni.Hogyan akartok változtatni ezen, kitörni a magányból, ha elzárkóztok ?
Másfél év alatt egy, azaz egy emberrel tudtam élőben is beszélgetni, egy jót kirándultunk, kibeszéltük magunkat és jobb lett a kedvünk.
Monitor mögé elbújni, onnan panaszkodni a világra nem érdemes !
Még annyit,hogy az élő beszélgetést semmilyen technika nem tudja pótolni. Ez így volt, így is lesz.
Sziasztok, én is iszonyú magányos vagyok, és szintén pesti.
Aki szeretné, írjon privátot, de ha lehet, inkább discordon vagy messengeren beszélgessünk, mert a gyakorit nem annyira használom már.
21F
2022. márc. 26. 13:57
Totálisan így van. Már a kérdés kiírója se elérhető itt az oldalon, hiába akartam neki írni privátot. És nem egy ilyen hasonló kérdésre írtam választ és privátot is. Volt ahol megakadt, de inkább válaszolni se méltatnak. (Előző voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!