Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehet lúzerként boldoga...

Hogyan lehet lúzerként boldogan élni?

Figyelt kérdés

Minimálbért keresek, busszal járok munkába, nincsenek barátaim, nem járok sehová, minden hobbim bent és egyedül végzendő.

Ronda vagyok, depressziós, félénk, introvertált, már-már lassan antiszociális embergyűlölő. Irigy vagyok, hogy mások olyan könnyen tudnak normális életet élni, nekem pedig ez marad, minden nap ugyanolyan, semmihez nincs kedvem soha. Nem tudom hogy fogom ezt bírni életem végéig.

2022. dec. 20. 08:44
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Akkor úgy tűnik így jártam.
2022. dec. 20. 10:57
 22/39 anonim ***** válasza:
55%
Nem így jártál, hanem így döntöttél.
2022. dec. 20. 11:08
 23/39 A kérdező kommentje:
Ugyanaz
2022. dec. 20. 11:13
 24/39 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy jársz terápiára, meg hogy fogsz! Ez a legnehezebb lépés, és ezt már megtetted!
2022. dec. 20. 11:14
 25/39 anonim ***** válasza:
78%

Szóval felteszel egy kérdést hogy lehetne jobb

Valaszolnak egy csomoan segítőkészen de te mindegyiket offolod

Hat köszönjük hogy raboltad az idonkent

Az ilyen miért ír ki kérdést de komolyan???

2022. dec. 20. 11:51
 26/39 A kérdező kommentje:
Nincsenek szociális kapcsolataim, az interneten való panaszkodással helyettesítem őket.
2022. dec. 20. 12:18
 27/39 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha panaszkodsz. :-) De azért amikor ebből eleged van, akkor nézd meg, hogy mi az a kicsi, amit magadért meg tudnál tenni? Egy ilyen lépés pl. hogy ezt a kérdést feltetted itt.

Mit tehetnél még? Miben lelhetnéd örömöd?

Ha nincsenek szociális kapcsolataid a való életben, akkor milyenek lehetnének?

Ha nem kéne dolgoznod mivel töltenéd az idődet? Az hobbid nem lehetne?

Azt rakd félre, hogy nincs értelme, meg nem érdemled meg. Az idődből kitelik, mert nem kell a gyerekkel rohannod az óvodába.

2022. dec. 20. 12:36
 28/39 anonim ***** válasza:
78%

Hat te teljesen reménytelen vagy kerdezo

Sajnallak

2022. dec. 20. 12:37
 29/39 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj kérdező vannak akik egész nap egy szobában meditálnak. Elengedtek kb minden vágyat. Aztán kimennek sétálni a hidegbe, körülnéznek, és boldogok. Csak úgy magától. Ezért írtam hogy mindenkinek más-más a boldogság. Lehet csak lejjebb kell adnod a vágyaidból (elengedni ezt az egész önsajnálatot is) és magától megjelenik a boldogság az életedbe...
2022. dec. 20. 12:45
 30/39 anonim ***** válasza:
Nekem pl. az egyik örömforrásom, hogy meg akarok minden olyan zenét találni, ami nekem tetszene. Nemrég fedeztem fel La Yegrostól a Magnetismo-t pl.
2022. dec. 20. 13:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!