Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehet lúzerként boldoga...

Hogyan lehet lúzerként boldogan élni?

Figyelt kérdés

Minimálbért keresek, busszal járok munkába, nincsenek barátaim, nem járok sehová, minden hobbim bent és egyedül végzendő.

Ronda vagyok, depressziós, félénk, introvertált, már-már lassan antiszociális embergyűlölő. Irigy vagyok, hogy mások olyan könnyen tudnak normális életet élni, nekem pedig ez marad, minden nap ugyanolyan, semmihez nincs kedvem soha. Nem tudom hogy fogom ezt bírni életem végéig.

2022. dec. 20. 08:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de akkor mit szeretnél?

Semmin sem akarsz változtatni,akkor hogyan szeretnél boldogan élni? Azért is tenni kell,nem hullik csak úgy az ölünkbe..

Nem bántani akarlak de ha ennyire nyers és negatív a hozzáállásod,akkor soha nem is leszel boldog.

2022. dec. 21. 07:25
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy busszal jársz, nem ok arra, hogy depressziós legyél, az, hogy minimálbért keresel, az sem, mert nekem a nyugdíjam 120 ezer ft, de nem vagyok elkeseredve, pont kijövök belőle. Ajánlanom a kirándulásokat, ezt nem lehet abbahagyni, és félúrtól hazafordulni, ha kinéztél egy útvonalat, azt végig kell járni. Az is lehet, hogy azért vagy depressziós és azért hízol, mert pajzsmirigy-alulműködésed van, ezt meg kellene nézetni a körzetivel, egy vérvétel az egész. Mondd, hogy valaki erre gyanakszik. Vagy olvassál, Jack London könyveit, Az éneklő kutya, A beszélő kutya, A vadon szava mind olyan könyvek, amiket szívesen végigolvas az ember, és aki szeret olvasni, sosem unatkozik, művelődik, így könnyebben talál partnert is, még ha nem szép ember, akkor is.
2022. dec. 21. 11:09
 33/39 anonim ***** válasza:

"Minimálbért keresek, busszal járok munkába, nincsenek barátaim, nem járok sehová, minden hobbim bent és egyedül végzendő."

Végezz el egy szakmát, amitől jobban kereshetsz! Busszal levő munkába járás egyáltalán nem probléma, legalább van lehetőséged emberekkel beszélgetni! Ha társas hobbit szeretnél, akkor válassz olyat, annyi lehetőség van! Tánciskola, társasjáték est, akár PC játék, ahol valódi kapcsolatokat keresel és személyesen is találkoztok?

Először is az élethez való hozzáállasodon kell változtatni és fejezd be a mártírkodást, önsajnáltatást! Mindenki elindul valahonnan, ki korábban, ki később fedezi fel mi hiányzik az életéből.

Hogyan lehet boldogan élni?

Úgy hogy felemeled a segged és végre elkezded élni az életet és aktívan teszel azért, hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd!

2022. dec. 21. 16:45
 34/39 anonim ***** válasza:

Jó kérdés haver.

Első lépés ne mond magadra azt hogy lúzer, merj azért tenni hogy jobban érezd magadat.

2022. dec. 22. 00:47
 35/39 anonim ***** válasza:
93%
Buddhizmus, vagy valamelyik vallás tanai segíthetnek. Ha valamelyik szimpatikus, kicsit nézegesd meg. A mai világ beteg értékrendje az, hogy csak a gazdag emberek értékesek.
2022. dec. 22. 09:14
 36/39 anonim ***** válasza:
2022. dec. 22. 10:22
 37/39 anonim ***** válasza:
68%

Miért lennél lúzer?

Nem vagy az.

Ez balgaság.

Ha másért nem is, de azért az, mert hogy:

Jézus Krisztus, aki az Isten fia, meghalt érted és feltámadt. Ha hiszel őbenne, örök életed van. És Istennek gondja van rád. Figyel rád! Mindig veled van! Ő ssem hagyna el! Ő mindig is szeretett és szeretni is fog! Figyelj rá és foglalkozz vele!

A világ leghatalmasabb lénye, aki mindent teremtett szeret téged! El tudsz képzelni ennél nagyobb dolgot? Ő törődik veled! És meghallgat! Nyugodtan fordulj hozzá! És Ő megsegít téged, akármilyen gondod is legyen az életben.

A fiát is odaadta érted: Jézust!

Látod? Ennyire szeret! Ha ezt tette érted, miért ne segítene másban?

Jézus pedig meghalt érted! Majd feltámadt, ezzel legyőzve a halált?

Ha neki ez sikerült, neked miért ne fordulhatna jobbra az életed?

Úgyhogy tanácsom:

Bízz Istenben, higgy neki, fogadd el az igazságot és szeresd az Istent teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből, és embertársaid, mint magaadat! Ekkor mindent jól teszel. És minden helyre fog kerülni, ha most nincs is helyén. Nem biztos, hogy rögtön, de idővel igen! A gondolkodásmódod megváltozása is szükséges bizonyos dolgok megváltozásához.

2022. dec. 22. 18:41
 38/39 anonim ***** válasza:
51%
Nekem mégtöbb bajom van, fel sem merem sorolni.
2023. jan. 28. 13:32
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy idős pap megjárta a Gulágot. Kérdezték, hogy hogy élte túl? Azt mesélte, hogy néhányan kitaláltak egy játékot. Esténként felsorolták egymásnak, hogy ki minek örült aznap. Az győzött, akinek a legtöbb felsorolni valója volt.

Kicsit én is így birkózom a depressziómmal. Járok terápiára, de e mellett munkába menet pl. gyűjtöm a külvilágban látható színeket, illetve azzal versenyzek magammal, hogy hány madarat látok, amíg beérek melóba. Mindkettő jót tesz.

2023. jan. 28. 18:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!