Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehet leküzdeni a magányt?

Hogyan lehet leküzdeni a magányt?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátnőm, pedig próbálkozok, de eddig mindig elutasításba ütköztem (nem vagyok egy visszataszító személyiség). Érzem, hogy azért ezt nem kéne ennyire túlgondolni, de ettől még nagyon rossz érzés ez az egész (19)

2022. nov. 30. 09:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
Randizással.
2022. nov. 30. 18:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy már írták előttem, az is lehet hogy nagyon klisés, de előbb próbálj meg egyedül boldog lenni.

Egy párkapcsolat akkor tud jól működni, ha 2 viszonylag egészséges ember osztja meg egymással a teljes, önmagában is értékes életét. Ha a másiktól várod el az életed (vagy annak bármilyen problémája, pl a magány) megoldását, akkor a másik fél számára teljesíthetetlen elvárásokat teszel a kapcsolatba, amit természetesen nem fog megugrani, és ebből lesznek a játszmák, veszekedések, verbális bántalmazás, 2 hónap után megunjuk egymást és dobbantunk kapcsolatok. Vagy ha nem találsz lányt, jön a "nem értem miért nem kellek senkinek, pedig egyértelmű; te randiznál magaddal?

Mert a másik nem partner, hanem egy pótlék. Szóval röviden, csak akkor menj bele egy kapcsolatba, ha rendben vagy.

Leírom hogy én hogyan jöttem ki egy depresszióból...

- pszichológus. Nem szégyen segítséget kérni, ha egyedül nem tudod megoldani.

- edzés. A legjobb pszichológus... Önbizalmat ad, rendszert a mindennapokba, és egészséges feszkó levezetés. Ráadásul haverokat is szerezhetsz. Nem árt ha mellé jól is kajálsz.

- hobbik. A zenéléstől kezdve a puzzle-n át egészen a túrázásig bármi, csak a sörözés-sorozatozáson kívül legyen valami, ami tényleg feltölt.

- tanulás. Döntsd el mi érdekel, és fektess bele 120 százalékot. Akár mérnök, akár belsőépítész, akár autószerelő akarsz lenni, meg kell találnod azt a szakmát, amiben kiteljesedhetsz. Ráadásul suli alatt is szerezhetsz korodbeli barátokat.

- Kisállat. Jó, ne ilyen impulzívan, de ha régóta gondolsz rá és úgy érzed hogy megvannak a körülmények, nagyon jó társ tud lenni egy szőrgombóc.

- Kilépés a komfortzónádból. Egyetem és koli egy másik városban, vagy kisebb dolgok, mondjuk egy új haj, vagy új ruhastílus.

2022. dec. 1. 00:57
 13/18 A kérdező kommentje:
12-es ennek a nagy része már folyamatban van (kivéve a pszichológus nem hinném, hogy szükségem lenne rá), de köszi amit leírtál, ezek szerint jó uton haladok
2022. dec. 1. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:
13%
Sehogyan sem lehet leküzdeni. Tudod picit terelni a gondolatod, ideig óráig max de ennyi. Itt írták hogy edzéssel, hobbi stb, ezek is csak terelik, de aztán újra előtör az a rossz tehetetlen magány érzet.. én is ebbe szenvedek, csak én 26 éves vagyok, és azt talasztaltam eddig, hogy mindegy mennyire vagy magabiztos, mennyire vagy laza vagy vicces, kedves, ha egyszer rossz a Külső akkor veszett ügy. Meg a lányok mottója, hogy őket nem érdekli a külső.. hogyne.. csak ugyan annyira mint nekünk az övék. Kb Döntő szerepet kap.. mondanám hogy add lejebb a mércét, kicsit kevèsbè csinos lánynál próbálkozz, de belé sose leszel szerelmes, és ő is lány, hiába csúnyább minél jobbat akar, ezért előbb utóbb elhagy egy másikért.. sajnos ez a szőrnyű igazság
2022. dec. 3. 02:56
 15/18 anonim ***** válasza:
40%
Hát ha jól nézel ki, akkor a csajok fognak neked udvarolni. Ha nem nézel ki jól akkor meg bäszhatod az egészet. Be kell rendezkedned a magányra. Ma már csak a legjobbaknak jut nő. Itthon meg aztán főleg.
2022. dec. 5. 03:19
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
14-es jól írja. A külső döntő tényező. Ha nincs meg, akkor minden erőfeszítés hiábavaló.
2022. dec. 5. 03:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Ilyen felfogassal ne csodalkozzatok.. eleg ferfiatlan
2022. dec. 5. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
59%
A magányt sehogy sem tudod leküzdeni mert az a ember alaptermészete a magány,egyedül születtünk egyedül is halunk meg.
2022. dec. 13. 02:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!