Hogyan lehet leküzdeni a magányt?
Lehet hogy már írták előttem, az is lehet hogy nagyon klisés, de előbb próbálj meg egyedül boldog lenni.
Egy párkapcsolat akkor tud jól működni, ha 2 viszonylag egészséges ember osztja meg egymással a teljes, önmagában is értékes életét. Ha a másiktól várod el az életed (vagy annak bármilyen problémája, pl a magány) megoldását, akkor a másik fél számára teljesíthetetlen elvárásokat teszel a kapcsolatba, amit természetesen nem fog megugrani, és ebből lesznek a játszmák, veszekedések, verbális bántalmazás, 2 hónap után megunjuk egymást és dobbantunk kapcsolatok. Vagy ha nem találsz lányt, jön a "nem értem miért nem kellek senkinek, pedig egyértelmű; te randiznál magaddal?
Mert a másik nem partner, hanem egy pótlék. Szóval röviden, csak akkor menj bele egy kapcsolatba, ha rendben vagy.
Leírom hogy én hogyan jöttem ki egy depresszióból...
- pszichológus. Nem szégyen segítséget kérni, ha egyedül nem tudod megoldani.
- edzés. A legjobb pszichológus... Önbizalmat ad, rendszert a mindennapokba, és egészséges feszkó levezetés. Ráadásul haverokat is szerezhetsz. Nem árt ha mellé jól is kajálsz.
- hobbik. A zenéléstől kezdve a puzzle-n át egészen a túrázásig bármi, csak a sörözés-sorozatozáson kívül legyen valami, ami tényleg feltölt.
- tanulás. Döntsd el mi érdekel, és fektess bele 120 százalékot. Akár mérnök, akár belsőépítész, akár autószerelő akarsz lenni, meg kell találnod azt a szakmát, amiben kiteljesedhetsz. Ráadásul suli alatt is szerezhetsz korodbeli barátokat.
- Kisállat. Jó, ne ilyen impulzívan, de ha régóta gondolsz rá és úgy érzed hogy megvannak a körülmények, nagyon jó társ tud lenni egy szőrgombóc.
- Kilépés a komfortzónádból. Egyetem és koli egy másik városban, vagy kisebb dolgok, mondjuk egy új haj, vagy új ruhastílus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!