SEmmi nincs az életemben, menjek le a benzinkútra kóláért és chips-ért, és a kanapén ülve filmezve majszoljam?
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Hát igen, az, de még jó hogy visszanézni vissza lehet őket, még ha nem is ugyan olyan mint moziban.
Személyi edző, dietetikus, stylist, tinderre fotóportfólióval, aztán mehet az élvezkedés, nem kell egyedül filmezni, stb...
Ami marad az meg kriptóba gyűjteni, vagy fizetős szex.
Ide vezetett, hogy a szülők folyamatosan lefoglalták, szórakoztatták a gyerekeiket. Felnőttként, amikor saját maguknak kellene ezt kitalálni, nem tudnak mit kezdeni magukkal.
Mindenesetre, kérdező, ne mástól várd, hogy megoldja az életedet, mert ezt egyedül csak te teheted meg.
Pedig valójában nem is szar az élete, csak nem tudja értékelni, amije van. Talán nem is tudja megítélni, mi az érték. Mert az nem a véget nem érő bulizás.
Én inkább azt érzem ezen panaszok hallatán (mert nem egyedül a kérdező ír ilyeneket), hogy jó dolgukban nem tudják, mit csináljanak.
Ez igaz, csak pont szembejött tegnap egy ketós hirdetés fb-on, ahol hónapok alatt -x kg fogyás. Nem írtam be, hogy bocsi, de 2-3 hónapig nem tettem depresszióból, és -5 kg volt mindenféle étkezésre figyelés nélkül. Hiszen az volt az egyetlen szabály, hogy nem eszek. :D :D: D: Persze ez nem akaratból jött, hanem valahogy zsigerből, hiszen az életállapot kínálta. Szó szerint nem volt étvágyam hónapokig, ezt nehéz leírni, mert ilyen se előtte, se utána nem történt... szerelmi csalódás? Fogyás miatt ajánlom? Nagyon nem! Ha elhízol de van csajod, fussatok együtt vagy valami...
azóta sincs senkim csak letiltott ezért könnyebb feldolgoznom, miközben egész nap rá gondolok :D :D:D míg taliztunk napi szinten munka miatt, nem ittam, nem ettem, mikor letiltott, tényleg majdnem beugrottam a Dunába... szedjétek össze magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!