Ez ultra kínos volt, hogy tegyem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
Az egyik szomszéd random átjött hozzánk a fiával, én meg nem tudtam hogy jönnek, így az ágyon mint egy disznó zabáltam a chipset itthoni ruhába és biztos nagyon hülyén néztem ki. Nem értem anyámék miért nem szóltak hogy jönnek át, de nagyon kellemetlenül érzem magam.2021. okt. 5. 18:04
1/10 Dr.med.habil. Genya válasza:
Majd meg elsz 10 vagy 30 evet, felnosz, es jon az elso csapas, mondjuk meghal anyad, kiderul van egy attetes daganatod, nem lehet gyereked, a deviza miatt uszik el a hazad, a NAV elviszi a vallalkozasod, majd ott megtanulsz tultenni magad dolgokon, es leesik a tojashej a seggedrol. 🙃
2/10 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy lehetett volna rosszabb is. Például, ha szarás közben nyitnak rád.
3/10 anonim válasza:
Otthoni ruhában voltál otthon, chipset ettél és mindezt mások szeme láttára?! Pszichológus segítségével lehet ezt csak feldolgozni.
4/10 anonim válasza:
Otthon vagy, azt csinálsz amit akarsz. Nehogy már szégyelld magad amiatt, hogy az ágyadon fekve zabáltál. Szíved joga.
5/10 anonim válasza:
Ez semmi én alsógatyában voltam itthon nyáron, és jöttek be szó nélkül mint ha otthon lennének.
6/10 anonim válasza:
Amúgy hallottam olyan esetről hogy csávó meztelenül volt otthon és valaki az utcáról benézett az ablakon aztán feljelentette szeméremsértésért :D
7/10 anonim válasza:
Én egyszer tangában és rövid topban mentem a nappaliba, mert azt hittem egyedül vagyok otthon. Amikor leértem, akkor láttam, hogy a tesóm a haverjaival ül a kanapén. 🤷♀️
Túléltem, felnőttem és normális ember lett belőlem.
8/10 anonim válasza:
#7: Viszont nekik ki tudja, milyen traumát okoztál, ne csak magadra gondolj :-D Lehet, hogy miattad nincs normális párkapcsolatuk, mert nem bírnak kiverni a fejükből (természetesen pozitív értelemben, nehogy félre érts).
9/10 anonim válasza:
:D röhögtünk egy jót és felmentem felöltözni. Azóta mindegyik házas és családos ember, szóval nem hiszem, hogy olyan felejthetetlen voltam. :D
10/10 anonim válasza:
Otthon vagy, azt csinálsz amit akarsz. Abban vagy, vagy nem vagy amiben akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!