Semmit se tehetsz, tegyél úgy mintha semmi se történt volna. Vagy pedig mondd azt amikor többen együtt vagytok, hogy: "bocs ha akármilyen hülyeségeket mondtam, csináltam, sajnos többet ittam a kelleténél, nem voltam ura a helyzetnek és ki is esett sok emlék. Bocsánat, ha bárkit megsértettem esetleg."
2021. szept. 5. 12:36
2/12 anonim válasza:
Sehogy. Kevés volt az önkontroll. Ha szorongós fajta vagy, akkor ne igyál ilyen eseményeken.
2021. szept. 5. 12:40
3/12 anonim válasza:
Mivel férfi vagy így alap lenne hogy elfogadod a viselkedésed és nem próbálsz mindenkinek a kedvében járni. Határozottan jelentsd ki ha valami nem tetszik. Az állásodért meg ne aggódj, ugyanúgy ott maradsz.
2021. szept. 5. 12:48
4/12 anonim válasza:
Én egyszer nőként ittam xarrá magam céges buliban. Utána mindenki a haverom lett.
2021. szept. 5. 13:02
5/12 anonim válasza:
Semmi extra.
Pár nap és elfelejti mindenki.
2021. szept. 5. 13:46
6/12 anonim válasza:
Magyarazkodas csak rontana a helyzeten. Ha teljesen normalisan viselkedsz, azzal bizonyitod, hogy ez vagy te, az egy baleset volt. Tobbet nem lesz.
2021. szept. 5. 14:50
7/12 anonim válasza:
Mit vársz a szesztől? Erre van kitalálva. Ez most így sikerült, van ilyen. Magyarázkodni valóban nem kell, de megfogadhatod önmagadnak, hogy legközelebb figyelsz a kontrollra. És legközelebb figyelj is a kontrollra. Nem kell ezt túlagyalni.
A többieknek meg nem úgy jön le a viselkedésed, ahogy az a fejedben szerepel.
2021. szept. 5. 15:43
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a releváns válaszokat!
További szép vasárnapot nektek!
2021. szept. 5. 15:59
9/12 anonim válasza:
A legjobb módja, ha jó a humorod és van öniróniád, hogy poénosra veszed, hogy mennyire cringe vagy részegen.
2021. szept. 8. 09:16
10/12 anonim válasza:
Ha senki nem tette szóvá, akkor nem volt olyan nagy dolog szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!