Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kínosan viselkedtem hogyan...

Kínosan viselkedtem hogyan tegyem túl ezen magam?28/F

Figyelt kérdés

Céges eseményen kicsit többet öntöttem a garatra, és mindenkivel szóba elegyedtem jópofiztam, kissé kínos szituációt teremtettem.

Emiatt most szégyenben érzem magam és bűntudatom van.

Hogyan tudnám magam ezen túltenni?

Nem hinném, hogy ez az állásomba kerülne de nagyon kínosan érzem magam emiatt még most is.

A segítségetek előre is köszönöm!:)

2021. szept. 5. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit se tehetsz, tegyél úgy mintha semmi se történt volna. Vagy pedig mondd azt amikor többen együtt vagytok, hogy: "bocs ha akármilyen hülyeségeket mondtam, csináltam, sajnos többet ittam a kelleténél, nem voltam ura a helyzetnek és ki is esett sok emlék. Bocsánat, ha bárkit megsértettem esetleg."
2021. szept. 5. 12:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Kevés volt az önkontroll. Ha szorongós fajta vagy, akkor ne igyál ilyen eseményeken.
2021. szept. 5. 12:40
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Mivel férfi vagy így alap lenne hogy elfogadod a viselkedésed és nem próbálsz mindenkinek a kedvében járni. Határozottan jelentsd ki ha valami nem tetszik. Az állásodért meg ne aggódj, ugyanúgy ott maradsz.
2021. szept. 5. 12:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer nőként ittam xarrá magam céges buliban. Utána mindenki a haverom lett.
2021. szept. 5. 13:02
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Semmi extra.

Pár nap és elfelejti mindenki.

2021. szept. 5. 13:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Magyarazkodas csak rontana a helyzeten. Ha teljesen normalisan viselkedsz, azzal bizonyitod, hogy ez vagy te, az egy baleset volt. Tobbet nem lesz.
2021. szept. 5. 14:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Mit vársz a szesztől? Erre van kitalálva. Ez most így sikerült, van ilyen. Magyarázkodni valóban nem kell, de megfogadhatod önmagadnak, hogy legközelebb figyelsz a kontrollra. És legközelebb figyelj is a kontrollra. Nem kell ezt túlagyalni.

A többieknek meg nem úgy jön le a viselkedésed, ahogy az a fejedben szerepel.

2021. szept. 5. 15:43
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a releváns válaszokat!

További szép vasárnapot nektek!

2021. szept. 5. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
A legjobb módja, ha jó a humorod és van öniróniád, hogy poénosra veszed, hogy mennyire cringe vagy részegen.
2021. szept. 8. 09:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha senki nem tette szóvá, akkor nem volt olyan nagy dolog szerintem.
2021. szept. 8. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!