Kínosan viselkedtem hogyan tegyem túl ezen magam?28/F
Figyelt kérdés
Céges eseményen kicsit többet öntöttem a garatra, és mindenkivel szóba elegyedtem jópofiztam, kissé kínos szituációt teremtettem.
Emiatt most szégyenben érzem magam és bűntudatom van.
Hogyan tudnám magam ezen túltenni?
Nem hinném, hogy ez az állásomba kerülne de nagyon kínosan érzem magam emiatt még most is.
A segítségetek előre is köszönöm!:)
2021. szept. 5. 12:23
11/12 anonim válasza:
Volt hasonló szituációban részem, ott az egyik munkatársam ivott kicsit többet a kelleténél és több kolléganőhöz odament, az egyikre konkrétan rákiabált, hogy lehet ilyen búvalbaszott, utána a felettesei megkérték, hogy távozzon. Na egy ilyen után mondjuk szerintem illene elnézést kérnie az illetőtől, ő nem tette. De amúgy, ha csak beszélgettél, akkor nincs semmi gond.
12/12 anonim válasza:
Hát figyelj. Én egy ilyenen egyszer behugyoztam úgy, hogy mindenki látta. 36 voltam. Szerinted? 🤣 Leszartam, már úgyis megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!