Alkalmazottként hogyan viselkedtek egy nárcisztikus főnökkel?
A nárcizmus egy személyiségzavar.
A munkahelyemen pedig a munkával foglalkozom, nem pedig akárkinek (akár beosztott, akár főnök) a mentális egészségével. Nem hozzátartozóm, vagy barátom, kutyát nem érdekli.
Teljes mértékben figyelmen kívül hagyom, mind addig, amíg nincs rossz hatással a munkára.
Amennyiben van, felajánlom neki, hogy keressen egy pszichiátert. (igen, a főnökömnek is)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
"A munkahelyemen pedig a munkával foglalkozom"-ezzel én is pont így vagyok, csak egy idő után annyira erölteti a rossz és láthatóan nem produktív megoldásokat, hogy érzem máshogyan kell kezelnem a helyzeteket. Vajon félelmei lehetnek? Nem vagyok egy diktatórikus természet egyáltalán, sőt mindig alkalmazkodó.
Ahogy az első írta kb. :D
Egyébként úgy, hogy úgy kezded hogy "Neked ez azért lesz/lenne jó, mert..." Mindig őt állítsd a mondandód középpontjában, és hogy NEKI miért lesz jó az, amit te mondasz. Egy próbát megér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!