Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » SEmmi nincs az életemben,...

SEmmi nincs az életemben, menjek le a benzinkútra kóláért és chips-ért, és a kanapén ülve filmezve majszoljam?

Figyelt kérdés
Ez az életem? Átmenetileg jobban lennék tőle, arra a rövid időre, míg be nem falom, de aztán jönne újra a nihil.
2022. szept. 9. 21:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
És miért nem kezdesz el végre társaságba járni ahol tudsz ismerkedni?
2022. szept. 9. 23:41
 12/28 A kérdező kommentje:

Na neee, nekem ezt ne. :D :D :Dű

ezt én írtam ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. szept. 9. 23:42
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

En már tul vagyo ezen a szakaszon,

Komolyan vettem a vágyaim

Tudom milyen munkát akarok

Tudom milyen családot akarok

Dolgozok h osszejojjon.

Illetve éppen pénz nelkul elek egy erdőben a sátorban maradt 40% az aksimon es egy kevés mobilnetem.

Ha nincs semmi kotelezettséged menj ki a természetbe egymagad,ne fogyassz kultúrát tv,zene stb.

Vigyel egy tollat meg egy fuzetet es ha van valami erdekes gondolatod leírod.

Elobb utobb anyiira unatkozni fogsz h elkezdesz csinalni valamit.

Ha sokáig nem viszel be semmi kulturát talàn eszedbe jut mit is akartál mindíg is.

Ha jon egy impulzusod akkor halgass rá.

Ne keress kifogásokat h de tul oreg/fiatal vagy,tul kevés a pènzed,tul messze van valami,stb.

Ne abrotáld a vàgyaid.

Cheers

2022. szept. 10. 04:12
 14/28 anonim ***** válasza:
76%

#13:

Jaj fogd már be, te digitálhippi...

2022. szept. 10. 06:55
 15/28 anonim ***** válasza:

😂😂

Ne haragudj, ne vedd rossz néven vagy kinevetésnek, de mintha csak én írtam volna az egészet. Egyik nap akartam venni chipset hasonló okokból, de attól még rosszabbul lettem hogy mennyibe kerül már. Arról nem is beszélve milyen nehezemre esik kiválasztani milyen filmet nézzek meg. Hát igen, az élet nagy gondjai, bár az én esetem jóval szánalmasabb, én még csak nem is próbálkozok ismerkedni mint te, hiába vagyok 19, máris kiégettnek érzem magam.

2022. szept. 10. 20:49
 16/28 A kérdező kommentje:
A jó hír, hogy a 425 g-os ropiból még mindig van, pedig ma is ettem belőle kétszer. A chips már rég elfogyott volna...
2022. szept. 10. 22:48
 17/28 anonim ***** válasza:
Hát igen, jobban megéri az biztos, de a chips annyira finom, nehéz pótolni 🥺
2022. szept. 10. 22:53
 18/28 A kérdező kommentje:
Ma csak azért nem mentem ki sörért, mert végre van egy nap, amikor ki se mozdulok a lakásból. Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen. Talán fél éve.
2022. szept. 10. 22:55
 19/28 anonim ***** válasza:
Na az jó, az élet apró örömei 😃 és mit csináltál otthon?
2022. szept. 10. 23:04
 20/28 A kérdező kommentje:

Porszívóztam, mostam, teregettem, ettem, sakkoztam, regényt olvastam, meccset és youtube-videókat néztem. Most is elkezdtem egy filmet, egész jó lesz, de már fáradt vagyok. Gáz, hogy ennyi évesen fél 12 előtt alszom szombat este, de hát ez van.

19 évesen nehéz filmet választani? Meghiszem azt, mai fejjel én se tudnék. Szerencsére az a generáció vagyok, aki pl. 2010-es sorozatok élőben látott elindulni, mint a Spartacus, a Pacific és a BBC-s Sherlock. A 2. évadot egyenesen azonnal akkor láttam, mikor kijött. A 2008-as Vasembert még abban az évben megnéztem. A Dark Knight 3. részét moziban néztem... a maiaknak már nem jut semmi jó. Szívás!

2022. szept. 10. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!