Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » SEmmi nincs az életemben,...

SEmmi nincs az életemben, menjek le a benzinkútra kóláért és chips-ért, és a kanapén ülve filmezve majszoljam?

Figyelt kérdés
Ez az életem? Átmenetileg jobban lennék tőle, arra a rövid időre, míg be nem falom, de aztán jönne újra a nihil.
2022. szept. 9. 21:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Ezt is csinálhatod, meg építhetsz magadnak egy jobb életet is. A döntés a te kezedben van.
2022. szept. 9. 21:03
 2/28 anonim ***** válasza:
Most találuk ki helyetted, mihez legyen kedved?
2022. szept. 9. 21:10
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
A film nézése okoz nagyobb örömet, vagy a chips és cola? Esetleg a kettő együtt?
2022. szept. 9. 21:11
 4/28 A kérdező kommentje:
A film egyáltalán nem, nehéz is kiválasztanom.
2022. szept. 9. 21:16
 5/28 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Kevés érdeklődési köröm van és azok is mind otthon, egyedül végezhetőek. Olvasás, festés. De sokszor ezekhez sincs kedvem, hangulatom. Azt javaslom keress valami elfoglaltságot te is amit szeretsz csinálni, nem muszáj mindig ezt csinálnod, az hogy Tv-zel, pihensz egész nap és haszontalannak érzed magad nem baj, ha nem akarsz változtatni rajta. Sokan túlstresszelik és haszontalannak érzik, de ha erre a pihenésre és semmittevésre van szükséged akkor jobb ezt tenni mint valami olyat csinálni amit kényszerből teszel.

Találj egy hobbit, sportot, ha úgy van menj ki sétálni, nézelődni a parkba, olvass. Ha inkább otthon maradnál a jóga is tökéletes.

2022. szept. 9. 21:29
 6/28 anonim ***** válasza:
Hát én kb ezt csináltam, 20 kiló plusz az eredménye és még sose utáltam ennyire magam. Nem ajánlom...
2022. szept. 9. 21:36
 7/28 anonim ***** válasza:
Menj tanfolyamra. Nyelv pld.
2022. szept. 9. 21:56
 8/28 A kérdező kommentje:

Este 10-kor? Ne viccelj. :D

Nem bírtam ki és lementem. Chips-et nem vettem, mert 300 Ft-tal drágult, és annyit már nem ér! Helyette egy nagyobb zacskó ropi és sós mogyoró valamint egy 1,75 l-es Sprite. Betolom mind azonnal, mint egy részeg őrült disznó. Ennyi jutott nekem.

2022. szept. 9. 22:07
 9/28 anonim ***** válasza:
Mihez volna kedved?
2022. szept. 9. 23:36
 10/28 A kérdező kommentje:
Barátnőhöz, öleléshez
2022. szept. 9. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!