Csak én vagyok ennyire chips imádó?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 13:44
1/7 A kérdező kommentje:
Hetente egyszer eszek chipset!
2022. jan. 7. 13:50
2/7 anonim válasza:
Én is szeretem a chipset, de szerintem a normálisnál komolyan nem kell venni a zabálását...
3/7 anonim válasza:
nekem sikerült heti 3-ra minimalizálni, már annak is örülök... heti egy már csoda lenne, ott még nem tartok :D
4/7 anonim válasza:
Én konkrétan utálom a chipset. Semmirevaló szemét kaja, tele kalóriával, zsírral, tápértéke meg nulla. És még nem is finom. Egyszer ettem kb 20 éve, elég is volt.
5/7 anonim válasza:
Leszoktam róla, mert marhára nem csillapítja az étvágyat, elkezded enni és eteti magát, nem tudod abbahagyni, rohadt egy kaja az.
6/7 A kérdező kommentje:
Én valamikor jó tudok lakni vele persze akkor ha előtte ettem rendes kaját!
2022. jan. 7. 16:01
7/7 anonim válasza:
Én napi egy zacskóval ettem már a végén, de a beleim kikészültek+ megcsömörlöttem minden más kajától (éhes voltam, de mindenre csak fintorogtam, semmi nem esett jól). Aztán rászoktam a gumicukorra, az meg a töménytelen mennyiség miatt megerjedt a gyomrom an, iszonyatos görcsök közepette fetrengtem 3 napig és egyhetes banán+kefírkúra hozott csak helyre. Azóta inkább rendes ételeket eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!