Miért ilyenek egyes eladók?
a havi bevásárlás alkalmával néha ilyenre is költök és erre megítél emiatt:(
jó ha nektek nem volt hasonló tapasztalatotok
Eladóként dolgozom (diákmunka), baromira hidegenhagy, ki mit vesz, csak arra figyelek, minden tétel pontosan szerepeljen a kasszában, nekem is meg a vevőnek is kellemetlen, ha utólag kell visszajönnie valamiért reklamálni.
Van, hogy nagyon éhes vagyok munka közben (mikor már 8-10 órája dolgozom), és ilyenkor maximum eszembe jut egy egy dologról, hogy ezt én is ennék, de semmi közöm nekem ahhoz, ki mire költi a pénzét.
Ha neki attól könnyebb, hogy forgatja a szemét, hagyd rá. Beszólni senkinek sincs joga viszont. De el nem tudom képzelni, ez hogy történik egyáltalán.
Ha elkezdenék beszólogatni a vevőimnek, hogy mire telik nekik és mire nem, nagyon hamar repülnék, szóval el nem tudom képzelni, hogy valakinek fontosabb, hogy belekössön egy idegenbe irigységből, mint az állása, ha így is az a baja, hogy keveset keres.
Életben nem hallottam ilyenről.
Főleg egy xaros csoki és csipsz miatt meg röhejes is lenne, ha lenne ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!