Miért hiszik azt egyes férfiak, hogy ha vesznek édességet és virágot néhanapján akkor ők "tettek" a nőért?
Anélkül, hogy ezt kifejtenéd én nem értem megmondom őszintén. Mi az, hogy TETT érte valamit ha ad egy csokor virágot ?
Vannak ünnepek, megtisztelek valakit amennyiben van igénye rá, ez esetben névnap, felköszöntöm, mindenféle elvárás, ellenszolgáltatás nélkül, mert kedvelem, szeretem.
1-es totál egyetértek.
Egy újabb figyelemhiányos nő aki a nap 24 órájában, figyelmet törődést vár el.
Erre egy férfinak sincsen ideje, idegzete ,türelme és legfőképpen energiája egy fárasztó munkanap után.
A probléma ott van, hogy egy nő ezt minden egyed nap elvárja.
Ez kb olyan mintha mi férfiak azt mondanánk: Minden nap legyél csinos és szexi, minden nap értsék meg engem, minden nap hagyd, hogy minden pózban megdöngethesselek..( hatalma felháborodás és támadás lenne női oldalról, mondván, hogy mersz elvárni valamit is tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!