Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, aki előbb...

Van itt olyan, aki előbb szeret desszertet, édességet enni és utána normális kaját?

Figyelt kérdés

Valamiért nálam úgy van, hogy ha édes dolgot eszek, utána muszáj valami sós, húsos, főtt kaját ennem. Azután pedig rendszerint kávét kívánok, ha az nincs, akkor valami szénsavas italt iszok. És tök idegesítő, hogy a szüleim mindig veszekednek velem, hogy addig nem ehetek pl. sütit, vagy 1-2 kocka csokit, amíg nem ettem főtt kaját, de én egyszerűen képtelen vagyok sós ételre édeset enni :D És nem is úgy kell amúgy elképzelni, hogy telezabálom magam ebéd előtt sütivel meg csokival, aztán eszek egy kis darab töltött káposztát mondjuk, nekem elég 1-2 kocka csoki is, vagy egy kis darab sütemény, utána normális adag főtt ételt eszek. Magyarán ugyanannyi sütit/édességet és főtt kaját eszek, mint ők, csak más a sorrend. Ez miért baj? Vagy miért olyan hihetetlen, hogy nekem előbb édeset kell ennem, hogy utána jól essen a sós étel?

Vannak még rajtam kívül ilyen emberek?

2017. szept. 30. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Te csinálod jól, ugyanis a szénhidrátot könnyebb megemészteni, ez lenne a normális étkezési sorrend. Mi mindig így szoktunk enni :)

Az, hogy máshogy alakult ki egy dolog, talán onnan ered, hogy az ember szereti a legfinomabb falatokat a végére hagyni. Azért ennyire nem kéne ragaszkodni hozzá, nem értem, mi ez a patália :D

2017. szept. 30. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
En is igy szeretek enni, en azert, mert nem szeretem, ha vegul edes iz marad meg a szamban.
2017. szept. 30. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyet értek. Én előbb megeszem a sütit/tortát, aztán a rántott húst, végül a húslevest kenyérrel(!) Nekem így esik jól, más meg olyan sorrendben egyen, ahogy neki jól esik. Punktum.:)
2017. szept. 30. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is! Én is!
2017. szept. 30. 16:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, örülök, hogy akkor nem velem van valami nagy baj :D Egyébként én a leveseket nem igazán szeretem, még ha eszek is levest, úgy szedek, hogy egy csomó husi meg tészta és csak nagyon kicsi lé hozzá :D És a levest mindig a főétel utánra hagyom :) Emiatt is mindig beszólnak amúgy, hogy a levest kell először enni, de én azt se szeretem, furán érzem magam, ha először megeszek egy csomó levest és a gyomromat folyadék tölti ki és normális, szilárd étel meg alig van bennem ._.
2017. szept. 30. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is a főételt eszem először. Utolsó voltam.
2017. szept. 30. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is.
2017. szept. 30. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!