Van itt olyan, aki tudatosan maradt szingli/pár nélkül? Idősebb korodra megbántad, hogy ezt az "életformát" választottad?
Azaz igazság, hogy nagyon is vágyom egy "tűzön-vizen át kitartunk egymás mellett" párkapcsolatra, ami az egymás iránti szereteten, bizalmon, tiszteleten, kompromisszum képességen alapul. Egy társról, aki megéli velem a jó pillanatokat, de nem engedi el a kezem a bajban sem, és én sem az övét (bármiről is legyen szó).
Így kicsivel 30 fölött rájöttem arra, hogy mivel ezt a párkapcsolati vágyamat próbáltam kielégíteni...egy hullámvasút lett az egész életem, illetve ezáltal a gyerekemmé is. Boldog szerelmes időszak az első időszakban, akár 1 évben...aztán kételyek, hűtlenség, hazugságok, anyagi kihasználás. Ezek által a hangulatom ingadozó gyakran, döntésképtelenné válok, romlik az anyagi helyzetem mivel nulla energiám van, az önbecsülésem megsemmisül és egy motivált, csinos, életet imádó nőből/anyából egy roncs válik. Persze, utána újra "felépítem magam".
Saját ingatlanom van, jelentős havi szintű bevételem, a munkám által rengeteg ingyen programlehetőséghez/nagyértékű ajándékhoz jutok, amit a párom is élvezhet + szeretek is sokat adni, a másikat motiválni, boldoggá tenni. Régebben azt gondoltam, hogy jajj de jó enyém a világ. Ki akarna megcsalni? Elhagyni? Átverni? Amikor mellettem egy könnyű, boldog életet élhet. Így egymás után a 3. teljesen csőd kapcsolatom után be kell lássam, hogy a férfiak szemében az abszolút kihasználható balek vagyok. Rossz az emberismeretem, ezért újra és újra nem tudom kiszúrni az igazat a hazugtól.
Na, de visszakanyarodva a kérdésemre. Nem akarok így élni. "Szingli" időszakomban is teljesen jól megvagyunk a lánykámmal. Kiegyensúlyozott élet, amire egy gyereknek szüksége van. Sok programot csinálunk, vannak barátaink. A szexualitásról le tudok mondani a nyugalomért cserébe. Mindig sok hódolom van, de már tudatosan az esélyesnek tűnő jelöltekkel sem ismerkedem, mert már félek az újabb lelkiválságtól, illetve hogy a gyerekemet is tönkreteszem a rossz választásaimmal.
Van itt olyan, aki már idősebb és tudatosan nem választott maga mellé párt/társat/férjet/feleséget? Nem bántad meg? Hogy jutottál erre a döntésre?
Sokan mondják, hogy csak annyi a gond, hogy nem találtam meg a megfelelőt magam mellé. Az első fél-1 évben mind3 párom tökéletesnek tűnt, és csak utána derültek ki a párkapcsolatunkat ellehetetlenítő tényezők. Kész szerencsejáték az egész számomra/számunkra, és nem tudom, hogy jó lenne-e erre egy újabb jegyet váltani.
31 vagyok, félig én választottam félig így alakult.
Egyik oldalam szeretne társat, de a másik meg nem akarja azt a kevéske szabadidőt a 100. emberre elpocsékolni, valahogy mindig a rossz emberrel sikerül megismerkednem, szóval ma már nem is annyira keresek, csak ha véletlen látok valami “lehetőséget”, akkor az ismerkedésnek adok egy kört….
Én ezt választottam, de kissé megbántam. Hatvan felé járó férfi vagyok.
Több hosszú távú kapcsolat után úgy döntöttem 28 évesen, hogy én nem erre a korlátra vágyok, élni akarok, vagyis dugni fűvel-fával, esetleg más közös programot szervezni a partnerrel, illetve a hobbijaimnak éltem, amit könnyen megtehettem az unalmas és nem túl megterhelő munkáim mellett.
Egy jó ideje viszont már vágynék egy szerető társra, de hiába: a fiatalabb generációt érthető módon nem érdeklem, a korosztályombeli nők pedig szinte mind vagy elkötelezettek, vagy annyi lelki sérelem érte őket, hogy azzal én nem kívánok foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!