Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van ennyi magányos/szing...

Miért van ennyi magányos/szingli fiatal, mikor elvileg manapság könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés
Pont egy barátommal beszélgettünk erről, ő 4 éve él párkapcsolatban, nekem már lassan 2 éve nem volt párom, bár jelenleg nem is keresek magam mellé senkit. Azonban észrevettem, hogy az ismertségi körömben, elég sok velem egykorú(25) vagy nálam valamivel fiatalabb van, akik teljesen sikertelenek párkapcsolatok terén, esetleg még nem is volt(!) Párjuk. Kicsit elgondolkodtató szerintem, mert sokszor úgy tűnik, hogy még az én tini koromban, 8-10 évvel ezelőtt is könnyebb volt a párkeresés mint manapság, pedig azóta tucatnyi társkereső/beszélgetős oldal van, tehát a netes ismerkedés sokkal fejlettebb lett. Mi lehet az oka akkor, hogy ennyi magányos fiatal van?

2022. jún. 14. 17:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az, hogy társkereső oldalakon nagyon könnyen lehet válogatni, főleg lányként. Mindenki vonzóbb párt szeretne, mint amilyen ő maga. Ez leginkább lányoknak sikerül. Férfiak jó, ha a saját szintjüknek megfelelő párt sikerül találniuk.
2022. jún. 14. 17:43
 2/32 anonim ***** válasza:
95%
Francokat könnyebb!
2022. jún. 14. 17:47
 3/32 anonim válasza:
83%
egyre nehezebb puncihoz jutni
2022. jún. 14. 18:00
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne könnyebb, mikor a fiatalok nagy része csak online tartja egymással a kontaktot?
2022. jún. 14. 18:21
 5/32 anonim ***** válasza:
92%
Regen sokkal tobb mindent csinaltunk mint manapsag. Mindenki otthon netflixezik meg nyomja az instat. Megbeszelt talira vagy netes randira elmegy max azt annyi. Amikor en 20 voltam csak aludni jartunk haza. Szinze naponta ismertunk meg uj embereket. De a szakitasok oka is nagyreszt a net..
2022. jún. 14. 18:24
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert soha senkinek semmi, és senki sem jó.
2022. jún. 14. 18:50
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is 25 vagyok. Jelenleg azért nincs párom mert ráuntam a folytonos és értelmetlen drámázásra. Teljesen kiéget az ilyen. Szóval most kell egy fél év pihi. Egyébként manapság sokkal nehezebb az ismerkedés. A korosztályunk már nem olyan közvetlen mint régen volt, nehezen engednek be a maguk társaságába. A társkeresés pedig sokkal nehezebb. A netes társkeresőknek hála a nők olyan pasit fognak maguknak amilyet akarnak, a csávók meg olyan nőt amilyet éppen tudnak. Az közösségi oldalak térnyerésével egyre komplikáltabbá válik az ismerkedés.
2022. jún. 14. 18:52
 8/32 anonim ***** válasza:
92%

Könnyű ismerkedni? Ne nevettess már 😂 Az emberek többsége elérhetetlen és mindent lemond akkor is, ha csak barátokról van szó. Egy maréknyi ember a baráti köröm, aki tényleg 10-ből 8 esetben benne van abban, hogy csináljunk együtt valamit. Bárki, akit próbáltam korábban barátomkémt kezelni, 10-ből 9 esetben lekoppintott szánalmas ürügyekkel, amiket talán ő is elhitt. Hasonló szarokkal, mint amivel az emberek nyugtatják magukat, hogy miért nem sportolnak.

Ha ilyenek velünk, mint barát (ráadásul ahelyett, hogy annyi legyen bennük, hogy megmondják szemtől szemben, ha szar arcok vagyunk), akkor el nem tudom képzelni, milyenek lehetnek azzal, akivel randiznak.

Közben meg megy a nyígás, hogy milyen magányosak szegény fiatal felnőttkék. Jah, jah, mindjárt ejtek egy könnycseppet. Ha munka után hazamégy beterpeszteni és arra hivatkozva mindent lemondasz, mintha rajtad kívül senki sem dolgozna, rajtad kívül senki sem tanulna, rajtad kívül senkinek nem lenne hobbija, párja, családja... Akkor mi a jó édes anyádért csodálkozol, ha egy idő után senki sem könyörög neked, hogy méltóztass magadról hírt adni vagy megjelenni?? :'D Mert én ilyen embereket ismertem...

Tisztelet a kivételnek.

2022. jún. 14. 20:27
 9/32 anonim ***** válasza:
62%
Sztem se nehez ismerkedni. Persze ahhoz ki kell mozdulni. Kell jo duma meg megjelenes stb.
2022. jún. 14. 22:33
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

6-os: ebben a dalszövegben benne van frappánsan:

https://www.youtube.com/watch?v=saLetauak30

A fogyasztói társadalom társkeresésben is ugyanazokat a tulajdonságokat bitorolja, mint áruvásárlásnál, lecserélni mindent, ha elromlik, nem javítani, és mindig van jobb termék. Emiatt mindenkinek nehezebb a társkeresés, sztem 40-esen még nehezebb. Ugyanez van a barátkozásra, de azért az még lényegesen könnyebb nekem még mindig. Na, de hallgassátok meg, nem újkeletű probléma, csak az online világgal eszkalálódott a probléma az egekbe.

2022. jún. 15. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!