Miért van ennyi magányos/szingli fiatal, mikor elvileg manapság könnyebb ismerkedni?
Könnyű ismerkedni? Ne nevettess már 😂 Az emberek többsége elérhetetlen és mindent lemond akkor is, ha csak barátokról van szó. Egy maréknyi ember a baráti köröm, aki tényleg 10-ből 8 esetben benne van abban, hogy csináljunk együtt valamit. Bárki, akit próbáltam korábban barátomkémt kezelni, 10-ből 9 esetben lekoppintott szánalmas ürügyekkel, amiket talán ő is elhitt. Hasonló szarokkal, mint amivel az emberek nyugtatják magukat, hogy miért nem sportolnak.
Ha ilyenek velünk, mint barát (ráadásul ahelyett, hogy annyi legyen bennük, hogy megmondják szemtől szemben, ha szar arcok vagyunk), akkor el nem tudom képzelni, milyenek lehetnek azzal, akivel randiznak.
Közben meg megy a nyígás, hogy milyen magányosak szegény fiatal felnőttkék. Jah, jah, mindjárt ejtek egy könnycseppet. Ha munka után hazamégy beterpeszteni és arra hivatkozva mindent lemondasz, mintha rajtad kívül senki sem dolgozna, rajtad kívül senki sem tanulna, rajtad kívül senkinek nem lenne hobbija, párja, családja... Akkor mi a jó édes anyádért csodálkozol, ha egy idő után senki sem könyörög neked, hogy méltóztass magadról hírt adni vagy megjelenni?? :'D Mert én ilyen embereket ismertem...
Tisztelet a kivételnek.
6-os: ebben a dalszövegben benne van frappánsan:
https://www.youtube.com/watch?v=saLetauak30
A fogyasztói társadalom társkeresésben is ugyanazokat a tulajdonságokat bitorolja, mint áruvásárlásnál, lecserélni mindent, ha elromlik, nem javítani, és mindig van jobb termék. Emiatt mindenkinek nehezebb a társkeresés, sztem 40-esen még nehezebb. Ugyanez van a barátkozásra, de azért az még lényegesen könnyebb nekem még mindig. Na, de hallgassátok meg, nem újkeletű probléma, csak az online világgal eszkalálódott a probléma az egekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!