30 éves budapesti természetrajongó, szingli doktorandusz pasi keres 25-30 közti csinos lányt. Lányok, ismerkednétek?
Átlagos testalkatú, közepesen sportos, 178 cm, kutató hidrobiológus + PhD hallgató vagyok, jelenleg Budapesten lakom (eredetileg Veszprém megye). Nemrég töltöttem a 30-at, de a sok terepi munka meg a környezeti nevelés miatt inkább 26-27-nek nézek ki :)
Imádom az állatokat és a gyerekeket, és a lányok szerint nagyon szexi a hangom. :)
Olyan lányt keresek, aki rajong a természetért, és nem okoz gondot egy sátrazós este a Bakonyban, vagy egy hosszabb bakancsos séta a Pilisben.
Ha szereted az állatokat, és a szereteted nem merül ki pusztán a kutya-macska párosban, akkor biztosan lesz közös témánk ;)
Nekem fontos, hogy pár napos (max 1 hetes) chatelés után találkozzunk személyesen is!
Akinek felkeltettem az érdeklődését, írjon.
Ki tudja... hátha épp itt... hatha épp Te... hátha épp Mi...
#6: Húú, tényleg pécsi vagy? :) Én kb. 3 éve jöttem el onnét.
Pécsett éltem 2 évet, ott végeztem a Hidrobiológia mesterszakot az egyetemen, és a Jakabhegyi Koliban laktam. Nagyon szerettem, szép város, és annyira jó volt, hogy a kolitól 20 perc futásra kint voltam az Éger-völgyben, ami már maga a Mecsek! :)
De igen jó lehetőséget kaptam itt fent, Pesten a PhD-ra, úgyhogy feljöttem, és nem bántam meg!
Sok sikert mind a párkeresés, mind a PhD tanulmányok terén a pécsi pszichon!
#9: Nem tudom, tudtad-e, de Budapesten igen hatalmas kiterjedésű természeti értékek találhatóak, főképp a budai oldalon! Olyannyira, hogy pl. a XII. kerület nagy része konkrétan erdő :D
Tőlem 15 percre pedig van egy mocsár, egy kaszálórét, meg egy kőrisfás domboldal, szóval BP szerencsére nem csak a nyóckerből áll :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!