Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 30 éves budapesti természetraj...

Polarbeer kérdése:

30 éves budapesti természetrajongó, szingli doktorandusz pasi keres 25-30 közti csinos lányt. Lányok, ismerkednétek?

Figyelt kérdés

Átlagos testalkatú, közepesen sportos, 178 cm, kutató hidrobiológus + PhD hallgató vagyok, jelenleg Budapesten lakom (eredetileg Veszprém megye). Nemrég töltöttem a 30-at, de a sok terepi munka meg a környezeti nevelés miatt inkább 26-27-nek nézek ki :)

Imádom az állatokat és a gyerekeket, és a lányok szerint nagyon szexi a hangom. :)

Olyan lányt keresek, aki rajong a természetért, és nem okoz gondot egy sátrazós este a Bakonyban, vagy egy hosszabb bakancsos séta a Pilisben.

Ha szereted az állatokat, és a szereteted nem merül ki pusztán a kutya-macska párosban, akkor biztosan lesz közös témánk ;)

Nekem fontos, hogy pár napos (max 1 hetes) chatelés után találkozzunk személyesen is!

Akinek felkeltettem az érdeklődését, írjon.

Ki tudja... hátha épp itt... hatha épp Te... hátha épp Mi...

2022. jún. 6. 21:48
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

#19-nek:

De szuper!! Ennek őszintén örülök!

Sok boldogságot Nektek! :)

És továbbra is sok sikert a PhD-dhoz!

2023. nov. 1. 21:28
 22/22 anonim válasza:
20-as én nem kezdeményeztem, mert akkoriban ismertem meg a párom és nem igazán voltam biztos benne, hogy végül is összejövünk-e, de a megérzésem nem csalt, az első vibe nagyon sokat nyomott a latba, Neki is szimpi voltam, bizonyám. :D
2023. nov. 1. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!