Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van ennyi magányos/szing...

Miért van ennyi magányos/szingli fiatal, mikor elvileg manapság könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés
Pont egy barátommal beszélgettünk erről, ő 4 éve él párkapcsolatban, nekem már lassan 2 éve nem volt párom, bár jelenleg nem is keresek magam mellé senkit. Azonban észrevettem, hogy az ismertségi körömben, elég sok velem egykorú(25) vagy nálam valamivel fiatalabb van, akik teljesen sikertelenek párkapcsolatok terén, esetleg még nem is volt(!) Párjuk. Kicsit elgondolkodtató szerintem, mert sokszor úgy tűnik, hogy még az én tini koromban, 8-10 évvel ezelőtt is könnyebb volt a párkeresés mint manapság, pedig azóta tucatnyi társkereső/beszélgetős oldal van, tehát a netes ismerkedés sokkal fejlettebb lett. Mi lehet az oka akkor, hogy ennyi magányos fiatal van?

2022. jún. 14. 17:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert elmagányosodott a társadalom.

https://www.youtube.com/watch?v=Mc47CMImA8E

2022. jún. 29. 12:56
 32/32 anonim ***** válasza:
90%

Azért is mert nem a személyesen egymással szembeni, egymásrafigyelős ismerkedés lett úrrá a világon, hanem az egyszerre több platformon jelenlét és a bőség zavara az ok. A lányok és a fiúk is előre felállítanak egy elváráslistát és ez alapján szelektálnak.

Ahelyett, hogy a strandon fagyizás közben kezdenének el beszélgetni stb stb. És megy a ki írt, ki nem, ki válaszolt, ki tiltott rendszerek a mérce. A sok szar social médiás pózolás-magamutogatás-hudekirálycsávóvagyok, és az oldalrólpucsítós ferdeiphoneszelfizés az oka.

2022. jún. 29. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!