Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van ennyi magányos/szing...

Miért van ennyi magányos/szingli fiatal, mikor elvileg manapság könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés
Pont egy barátommal beszélgettünk erről, ő 4 éve él párkapcsolatban, nekem már lassan 2 éve nem volt párom, bár jelenleg nem is keresek magam mellé senkit. Azonban észrevettem, hogy az ismertségi körömben, elég sok velem egykorú(25) vagy nálam valamivel fiatalabb van, akik teljesen sikertelenek párkapcsolatok terén, esetleg még nem is volt(!) Párjuk. Kicsit elgondolkodtató szerintem, mert sokszor úgy tűnik, hogy még az én tini koromban, 8-10 évvel ezelőtt is könnyebb volt a párkeresés mint manapság, pedig azóta tucatnyi társkereső/beszélgetős oldal van, tehát a netes ismerkedés sokkal fejlettebb lett. Mi lehet az oka akkor, hogy ennyi magányos fiatal van?

2022. jún. 14. 17:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
88%
Van akinek nehez, van akinek meg konnyu. Ez mindig is igyvolt
2022. jún. 18. 08:54
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

A 20-as válaszoló írta le legjobban a lényeget.

Végre valaki, aki nem virtuálisan éli az életét és nem azért él,hogy ennek a hülye képmutató társdalomnak megfeleljen.

Sok sikert neki,ismeretlen is !

2022. jún. 18. 10:10
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nemjo felfogas a mai vilagba... Oke h inkabb telon hivod, de csak olyat tudsz hivni akit ismersz es megvan a szama. Uj embereket igy nehez megismerni kiveve ha nonstop mesz ise oda bulikba, programokra stb. Az is oke csak nem art tobb iranybol tamadni foleg h az emberek 90%a neten ismerkedik.
2022. jún. 18. 21:47
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én csak szeretném a saját tapasztalatomat leírni, mintsem tanácsod adjak. 26 éves srác vagyok. Nekem nagyon fontos, hogy legyen meg a gyermeki varázsa a barátkozásnak. Az egyetem elején lett egy barátom, aki már ugyan az én hibámból többé nem barátom (bizony sokat tanultam belőle), de a barátságunk kialakulása, megköttetése szinte tiniregénybe illő volt. Persze utána találkoztam emberekkel mind innen, mind máshonnan, de nem éreztem azt a varázst, mint előtte. Talán azért, mert olyan művinek hatott az egész, hogy na eldöntöttük, hogy mi barátkozás céljából fogunk találkozni. A legszebb barátságok mindig a legváratlanabb fordulatokból bontakoznak ki. Lehet túl ábrándozó lélek vagyok, de én ezt gondolom.
2022. jún. 20. 14:54
 25/32 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is 1 haverom van, akivel eljárkálok, barátnőm régóta nem volt, évek óta. De már vele se nagyon akarok elmászkálni. Amikor elhív nyaralni meg ilyesmi, belegondolok 2 30-as csávó egymással mászkál...én nem akarom, hogy melegnek nézzenek. De ezt nem fogom neki megmondani, mert nem akarom megbántani meg a barátságnak alátenni. Ennek a havernak sose volt köze nőkhöz, nem tudom meleg-e de gyanakszom. Ha kiderülne, nem tudnék vele elmászkálni...fúj, sorry, én így vagyok bekötve.

Viszont a sok régi dumálgatás az hiányzik, de már ennyi idősen összetettebb a kérdés, mert az ember másra is figyel, több tényező kell ahhoz, hogy megítéljen egy helyzetet, ami neki tetszik. 32f

2022. jún. 20. 21:55
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
Elegge szetbomlott a nep. Ugyertem kb vannak az alfak meg a depis incel felek. Koztes meg mar alig. Neten meg ugye csak a hatarozott macsokat meg modell csajokat latod kb. Az onbizalomhianyosak meg atlagosak valszeg meg hatarozatlanabbak, felenkebbek lesznek ezektol aztan igy tovabb
2022. jún. 20. 22:15
 27/32 anonim ***** válasza:
88%

Akinek van annak adatik. Akinek nincs, attól elvétetik.

Ha már vannak barátaid és társad, akkor sokkal többen hajlandóak megismerni. Amikor egyedül vagy, mindenki csak távol akar tartani magától.

2022. jún. 21. 00:59
 28/32 anonim ***** válasza:
25: de mért nem kérded meg tõle, hogy meleg-e? Ha nem az, akkor mehettek továbbra is sörözni, dumálni. A közös nyaralás tényleg kicsit bxzisan hangzik ennyi idõsen, de ha õ is hetero, akkor ott is csajozhatnátok együtt.
2022. jún. 22. 08:39
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

28#

25-ös vagyok. Mert még a csajokról se beszélt sosem, hogy ez vagy az tetszik neki stb. Régen én kezdeményeztem ilyen dumálgatásokat is, de mivel tök passzív volt, így hagytam. Ez is zavaró, hogy egy férfi érdeklődésének jelentős részéről nem is lehet vele beszélgetni.

Szóval ez nagyon furán venné ki magát...mármint ha megkérdezném így 20 év ismeretség után, hogy meleg-e. Meg igazából nem is akarom tudni...

2022. jún. 22. 09:38
 30/32 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező, állítsd már le magad. Képzeld, nem mindenki akarja megbeszélni másokkal a magánéletét és nem mindenki csorgatja a nyálát nonstopban a nőkre.
2022. jún. 22. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!