Hogyan örülhetnék annak, hogy egyedülálló vagyok? Nagyon szeretnék szerelmes lenni, de nem jön az igazi. 25/L
Néha örülök, hogy szingli vagyok, de legtöbbször nagyon szeretnék szerelmes lenni. Féltékeny vagyok, mikor szerelmespárokat látok, meg a közösségi oldalakon, hogy olyan jegyzi el a másikat, akiből soha nem néztem volna ki, hogy valaha is lesz barátnője, erre tessék, nemhogy barátnője, hanem már a menyasszonya is. Rosszul érzem magam, mikor tőlem fiatalabb lányok már kismamák, második gyereket szülik, menyasszonyok, feleségek, most költöznek össze álmaik pasijával stb. Rosszul vagyok, mikor turbékoló párokat látok, mikor kézenfogva mosolyogva egymásra nézve mennek előttem, és amikor együtt vásárolnak be. Gyakran elgondolkozok azon, hogy ennyire csúnya lennék, hogy nem kellek senkinek, vagy ennyire nem jön be a fiúknak a viselkedésem...? Eddig csak olyanoknak tetszettem, akik nekem nem. Ha meg is bámulnak, az csak a nagy mellem miatt van. Leginkább azt veszem észre, hogy a 35 felettieknek mintha jobban tetszenék. Egy ismerősöm, aki 42 éves (férfi), azt mondta, hogy a férfiaknak álom egy olyan nő, mint én, és neki is tetszek. Szoktam is tapasztalni, hogy alaposan megnéznek, de általában házasok, foglaltak.
Szóval, hogyan legyek boldog szerelem nélkül? Hogyan verjem ki a fejemből a fiúkat? Volt már, hogy akik tetszettek, abba hagytam velük a beszélgetést, mert féltékeny lettem arra, hogy vannak lány barátaik. Sajnos nagyon féltékeny típus vagyok. Tudom, hogy ez nem jó. Tudom. De ha teljesen odáig leszek valakiért, akin úgy látom viszonozza...hát... lemondok róla, amint megtudom, hogy vannak lány barátai és milyen jól elvan velük.
54 éves férfiként osztom meg veled a gondolataimat.
Minden kapcsolat egészséges, arányos kompromisszumokon nyugszik és a kölcsönösség elvére, ill. bizalomra épül.
Minél görcsösebben akar valaki egy kapcsolatot, annál inkább nem sikerül azt kialakítani!
Legyél önmagad, - felesleges bármilyen szerepet is játszanod, mert az idő egy olyan dolog, melynek szele előbb-utóbb minden port lefúj a valóságról!
-Minél inkább képmutatóak egy kapcsolat résztvevői, annál több időt rabolnak el feleslegesen egymás életéből (és a vége így is, úgy is negatív kimenetelű lesz)!
Adj magadra! Az igénytelen megjelenésű emberek a legtöbb embert taszítják!
Mindig akkor "hullik az öledbe" egy jelölt, amikor nem számítasz rá és szinte mindig az a személy, akiről nem is gondoltad volna az első találkozásotok alkalmával, hogy egyáltalán szóba jöhet a személye!
Attól neked soha nem lesz jobb, hogy másoknak rosszat kívánsz, irigykedsz másokra! Érdemes megtanulni gálánsnak lenni, - nem kicsinyeskedni!
A bizalmat részben ezzel tudod megalapozni, - persze sok más egyéb részlettől is függ ennek kialakulása!
A férfiak - és itt az igazi férfiakról beszélek, - nem sokra tartják erkölcsileg az olyan nőket, akik "egyik percről a másikra kínálják fel magukat"! -Könnyű prédaként tekintenek rájuk és aszerint is kezelik őket!
Bármennyire is szeretnéd már egy férfi karjaiban érezni magad, érdemes meggyőződni a valós szándékairól, - mert a későbbi csalódás sokkal jobban fog fájni, mint ha tovább keresed!
Ne akarj soha egyoldalúan megfelelni senkinek, - tegyen ő is valamit a kapcsolatba, amit díjazol!
Eléggé szárazon, tényszerű felsorolás jelleggel osztottam meg veled, amiket gondolok a témakörről, ennek ellenére remélem, hogy találsz a leírtak között olyan apróságokat, amelyeket megszívlelsz - és remélhető általuk, hogy keveset fogsz csalódni!
A türelem gyümölcsözik hosszútávon!
Pszichológus, egyfelől az nagyon gáz, hogy te olyan emberekre vagy féltékeny, másrészt ez a megkeseredettség, irigység annyira süthet rólad, hogy esélyed sincs semmire.
Onnantól, hogy magaddal rendben vagy lesz esélyed normális kapcsolatra is
Látod kérdeuő pontosan ebben a cipőben taposok én is. Ugyanazokkal az érzésekkel mint te.
Ne haragudj, de valahogy nehéz elhinnem, hogy ez a kérdés tényleg egy 25 éves szingli lány írta akinek persze nagy melle is van, és 51 kilósan bizony fogyni szeretne.
Ez itt a gyk. Anoním oldal. Vagyis egy srác lehet lány, egy lány lehet pasi. Itt mindenkinek lehetnagy melle, és 20 centis pélója.
Ez itt egy mesevilág kb.
De ha igaz a kérdésed, a tanácsom az, hogy ne akard a szerelmet, hanem érdemeld ki. Egy olyan férfivel, aki a szíved látja, nem a nagy melled. Aki a lelked érzi, nem a kerek popsid. Akinek ha a szemébe nézel biztonságot érzel, és valódi szeretetet.
Ha megtaláltad, nagyon óvd és éljete boldogan.
F
Mert ( és talán ezzel meg is nyugtatlak ) kb a férfiak 90%-a elfogadna a barátnőjének. Na jó 80.
Na ezért. Tudod a férfiak között is nagyon sok féle magány van.
Van aki csak egyszerűen kanos.
Van akinek van valakije, de legbelül ordítana, mert mégis magányos.
Van aki tényleg magányos, és nem a nagy mellek érdeklik, ahogy írtam is.
Egyszóval nagyon sok férfi kapva kapna rajtad.
Hidd el nekem, el fog jönni a nagy Ő. Nekem is eljött. Azán elment.
Kb 1éve, azóta kb naponta szenvedek. Máshogyan mint Te, de hasonlóan.
#8 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!