Van még aki az egyedülállóság miatt iszik?
Kapd össze magad haver! A stresszoldás miatti piálás vége az alkoholizmus. Ráadásul ha részeg vagy, akkor nem tudsz a megoldásra koncentrálni.
Arra gondolj, hogy te a legjobban szeretted, de ő nem így gondolta, így meg kéne azt keresni, aki téged is a legjobban szeret. Ez fontos feladat.
MI az hogy egyetemen mindenki foglalt (nem) és a munkahelyen sem lehet próbálkozni? Tanulsz és dolgozol?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1152..
Szerintem ezt a kérdést pont neked találták ki :D
Én inkább füvezgetek mostanában...elegem van a piából, sokkal szarbbúl vagyok tőle mint egy pár jointtól.
De igen ez is közre játszik benne hogy egyedül vagyok, az egyik exemmel most majdnem megint össze jöttem, addig nem csináltam...szóval van benne valami
"Tanulsz és dolgozol?" - Így van.
Akik nem foglaltak azok túl fiatalok. Munkahelyen kollégával egyszer voltam együtt, nem is lett jó vége. Örök életre megtanultam, hogy a munkahelyen nincs helye a magánéletnek.
Nehéz összekapni. Most, hogy új év van próbálok visszavenni, egészségesen élni mint régen, de nem könnyű.
Ezert kell buli elott alapozni es mar vidaman erkezni mert Draga a pia.
Haaaat vannak olyanok is akik azert isznak mert kapcsolatban vannak🤣
Rajuk bezzeg senki sem gondol🤣
Sztem oke az ha mesz es bulizol. 35/f vagyok. 17 eves koromtol Sztem vagy 28 eves koromig elofordult hogy ittam hetvegen egy buliban. 😅 singlekent es kapcsolatban is. Nem lettem alkoholista….
Azert ne igyal mert single vagy de azt hogy kint vagy egy buliban es isZol ne is mond Inkabb😅
Ember menjel ki minden hetvegen es igyal ha kell es csajozzal😅
Es Talan valaki majd meg ment teged ettol a single ivastol bulizastol:)
Mar latom a kovetkezo kerdesed
Van meg valaki aki az asszony miatt iszik?😅
Ismerkedni nem tudsz? Meg hogy hol ismerkedj?
Kb mintha fat mennel keresni az erdobe de nem talalnal 🤣
Ott vagy a legjobb helyen ,hetvegen, reszegen a bulikban:) ott ismerkedj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!