Mi az oka, hogy mostanában annyi egyedülálló férfi van?
Változó világ, változó igények és jelentősen megnőtt merítés.
Régen valaki szembe jött, ismerős környékbeli és akkor oké te leszel az.
Most meg itt a net(jobbra-balra) kú*ó lájkok insta idiótaságok, a folyamatosan változó munkatársak stb és válogatnak...én nem hibáztatom őket ezért....de figyelembe véve, hogy mennyivel több nő születik az idő nekünk dolgozik.
A nők nagyon a külsőségre mennek. Én se vagyok éppen katasztrófa, csak átlagos. De mivel nem kopogtatok minden ajtón, mert annyira nem akarok külső alapján választani, ezért szingli vagyok.
A nők meg sírnak, hogy minden pasi bunkó paraszt. Hát persze, mikor informatikai módszerekkel próbalnak pasit nézni. Ez nem volt jó az előbb, de nézzünk meg egy ugyan olyat... Vagy próbáljuk meg mégegyszer... Tényleg valami hihetetlen.
Az ilyen meg megkapja, hogy túl magasak az igényei. Pedig az igényeim 3 pontba foglalhatók össze:
1. Olyan lány, aki biológiailag lánynak is született.
2. Nem kövér (duci még oké)
3. Nem rokonom.
Ettől lentebb tényleg nem tudok már adni az igényeimből. Belsőre lennének inkább elvárásaim, de azok is olyan dolgok, amiknek alapnak kellene lenniük. Kedves, hűséges, vicces és tényleg szeret (persze minden pontja kölcsönös).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!