Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan örülhetnék annak, hogy...

Hogyan örülhetnék annak, hogy egyedülálló vagyok? Nagyon szeretnék szerelmes lenni, de nem jön az igazi. 25/L

Figyelt kérdés

Néha örülök, hogy szingli vagyok, de legtöbbször nagyon szeretnék szerelmes lenni. Féltékeny vagyok, mikor szerelmespárokat látok, meg a közösségi oldalakon, hogy olyan jegyzi el a másikat, akiből soha nem néztem volna ki, hogy valaha is lesz barátnője, erre tessék, nemhogy barátnője, hanem már a menyasszonya is. Rosszul érzem magam, mikor tőlem fiatalabb lányok már kismamák, második gyereket szülik, menyasszonyok, feleségek, most költöznek össze álmaik pasijával stb. Rosszul vagyok, mikor turbékoló párokat látok, mikor kézenfogva mosolyogva egymásra nézve mennek előttem, és amikor együtt vásárolnak be. Gyakran elgondolkozok azon, hogy ennyire csúnya lennék, hogy nem kellek senkinek, vagy ennyire nem jön be a fiúknak a viselkedésem...? Eddig csak olyanoknak tetszettem, akik nekem nem. Ha meg is bámulnak, az csak a nagy mellem miatt van. Leginkább azt veszem észre, hogy a 35 felettieknek mintha jobban tetszenék. Egy ismerősöm, aki 42 éves (férfi), azt mondta, hogy a férfiaknak álom egy olyan nő, mint én, és neki is tetszek. Szoktam is tapasztalni, hogy alaposan megnéznek, de általában házasok, foglaltak.

Szóval, hogyan legyek boldog szerelem nélkül? Hogyan verjem ki a fejemből a fiúkat? Volt már, hogy akik tetszettek, abba hagytam velük a beszélgetést, mert féltékeny lettem arra, hogy vannak lány barátaik. Sajnos nagyon féltékeny típus vagyok. Tudom, hogy ez nem jó. Tudom. De ha teljesen odáig leszek valakiért, akin úgy látom viszonozza...hát... lemondok róla, amint megtudom, hogy vannak lány barátai és milyen jól elvan velük.

2022. jún. 12. 21:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Azóta 2 éve nem próbálkozom 20-as. Beütött a Covid és depressziós lettem, emiatt kell a gyógyszer meg a pszichoterápia. De bízom benne, hogy visszatér az önbizalmam. ;)
2022. jún. 14. 22:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolunk neked is!
2022. jún. 15. 00:16
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 éves vagyok és azt tudom mondani, hogy tényleg a féltékeny típus az egyik legrosszabb, mármint akkor nincs meg a bizalom részedről, valószínűleg magadban sem vagy magaddal szemben. Ne másokhoz mérd magad mert nem vagyunk egyformák. Találj valamit amiben örömödet leled mert a fiúk pontosan látják ha nem vagy boldog, akkor nem akarnak a társaságodban lenni, mert nekik se kell a boldogtalanság. Békélj meg magaddal, ha rendbe hozod magad akkor változni fog ez és a fiúk csak nézni fognak, hogy önálló és független vagy, nem kell senki melléd, hogy élvezd az életet. Ha meg ezt látják részese akarnak majd lenni a boldogságodban mert azt látják melletted vidámak és és jól érzi majd magát.
2022. jún. 19. 15:05
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Én 40-éves,vékony,kékszemű pasi vagyok,s szingli!!!

Ha gondolod,írhatsz privátba!!!

Bármire nyitott vagyok!

40/F

2022. jún. 19. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!