Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos életét hogy lehet...

Magányos életét hogy lehet megszokni?

Figyelt kérdés
Nehezen viselem hogy nem vár otthon senki!Szinte csak a Munkahelyemen vannak körülöttem emberek.Semmi életkedvem nincsen az egyedül lét miatt. Elkeserít hogy ilyen szerencsétlen vagyok. Sose voltam egy társas lény, de most nagyon hiányzik.Lehet ezen egyeltalán változtatni? 33f
2022. júl. 28. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Barátkozni kell megpróbálni. Eljárni programokra.
2022. júl. 28. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen, meg lehet szokni.
2022. júl. 28. 11:51
 3/9 A kérdező kommentje:

1 es nem nagyon tudok barátkozni! Néha eljárok erre arra de nem érzem jól magam egyedül.

2 es eddig nem tudtam megszokni.

2022. júl. 28. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Keresel egy szektát, azok minden szabadidődben találnak neked foglalkozást, nem kell hinni benne, csak csináld. A HIT meg a Jehova tanúi meg a szcientológusok lehúzósak, azokat kerüld. A nagyegyházak nem foglalkoztatnak, azok azért nem jók.
2022. júl. 28. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Vagy járj el önkénteskedni, a neten keress rá az önkéntes csoportokra, pl. a hétvégéidet tölthetnéd velük ételosztással, ilyesmivel.
2022. júl. 28. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Szektába ne menj,azok lelkileg lehúznak,és még jó, ha csak lelkileg.

Próbálj olyan havert szerezni, aki kirándulna,kisebb egynaposokra.Ott kibeszélgethetnéd magad és az is sokat segít. És nem kötelez semmire :)

2022. júl. 28. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy biciklit!
2022. júl. 29. 12:14
 8/9 anonim válasza:
Járj el prostizni, nagyon jó hobbi!
2022. júl. 29. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Kényszer nagy úr,nekem sem a legjobb sokszor de ez van,majd alakúl a többi
2022. júl. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!