Mivel lehet "megkönnyíteni" a kollégiumi életet? Hamar beszokni, megszokni, legyőzni a mérhetetlen honvágyat? L
Semmivel :D
viccet félretéve, ha otthonosan kidíszíted a helyet. gondolom most költöztél be, és még nem tudod,de amúgy bulis ott lakni. Tegyél ki képeket, ágytakaró,díszpárna. Nekem szebb volt a szobám már mint otthon :D
Egyetemista vagy és honvágyad van? Akkor valamit nem jól csinálsz.
Az egyetem nem áll másból, mint móka és kacagás. Én tavaly kezdtem, emlékszem, hogy már első héten 2 előadás között kimentünk Jatéba (kocsma-szórakozóhely) egy sörre. Jó meccs volt, közösen néztük a helyi pub-ban. Minden este van valahol vmi, legalábbis itt Szegeden, szóval ha épp nem a másnapi zh-ra kellett tanulni, vagy nem volt kemény a kövi nap, akk belevetettük magunkat az éjszakába.
A mai digitális világban azért már megoldható,hogy kommunikálj családdal,barátokkal.
Skype, Viber és még sorolhatnám.
Jó persze, egy videóhívás nem ugyanaz, mint egy személyes találkozás, de több,mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!