Van még rajtam kívül, aki 23 éves korára teljesen egyedül van?
Nincs párkapcsolatom, soha nem is volt még, csak durva csalódások és megalázások az ismerkedésben.
A "barátaim" hamis barátok, akiket én nem érdeklek, csak akkor, ha valamiben segíteni kell.
Ha gondom van, ha öröm ér, senkinek nem tudom elmondani.
Új emberekkel nehezen tudok megismerkedni, de az eddigi sok csalódás miatt újabban már nem is merek nyitni, mert nem hiányzik még több fájdalom.
23 éves vagyok. Nyilván valami nagy baj van velem, azért nem kedvel szívből senki. De gondoltam megkérdezem, hátha van más is, aki ilyen korú, és hasonló helyzetben van.
A válaszadók többségét, akik nem együttérzést színlelnek tudod mi érdekli F vagy N.
Amúgy a kérdésre nem vagy egyedül.
25 éves koromig egyedül voltam.
Szóval nyugi, még neked is jönni fog valaki.
"annyira szerettem volna bekapcsolódni a beszélgetésbe, de képtelen voltam"
Miért nem tudtál megszólalni? Félelem, szociális fóbia? Mert ha problémáid vannak, akkor meg szakorvoshoz kellene fordulni. Ez nem a magánytól lett, hanem attól lettél magányos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!