Másnál is van az hogy egesz életében lényegében a szart kapta 90 százalékba ok nélkül, es nincs senkije se család barát párkapcsolat gyerek szóval lenyegeben teljesen egyedul van a világba????
Figyelt kérdés
2022. máj. 19. 11:57
2/45 anonim válasza:
Például én. :( De már nem akarom megélni a nyugdíjaskort.
4/45 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 3-sal, ha valaki mindenkitől csak negatívat kap olyan nincs ok nélkül. Lehet nem a "mindenki" a hülye, bunkó...
Én is kaptam negatívat sok embertől, de egy csomó másik meg kedvel és sok pozitívat kapok tőlük, mindezt úgy, hogy nem vagyok nagy társasági ember, inkább zárkózott típus vagyok.
5/45 anonim válasza:
Én tettem ellene, bár nincs barátnőm, gyerekem, de azért vannak barátaim, haverok, család...
Ha változtatni szeretnél, akkor tegyél ellen, tegyél azért, hogy jobb legyen!
6/45 anonim válasza:
Én is, de én jól megvagyok így, mert legalább annyi előnye is van, mint hátránya.
7/45 A kérdező kommentje:
Pedig de, van ok Nélkül is ilyen ezekszerint. Es nalam ok nélkül volt szóval ezzel Nem értek egyet
2022. máj. 19. 13:04
8/45 A kérdező kommentje:
7 esnek írom en csak olyanokat kerdeztem akinek egyaltalan nincs de neked van!! En tegyek ellene hogy jobb legyen? En nem az a fajta vagyok aki megalazkodik vagy könyörög masoknak hogy baratkozzanak vele.
2022. máj. 19. 13:12
9/45 A kérdező kommentje:
A 4es arra celzol hogy en vagyok a hülye vagy a bunkó? De van ezekszerint hogy csak a negativat kapja miert ne lenne? Lehet a te eletedbe ilyen emberek voltak az nem jelenti azt mas eletebe nem tortenhet meg ilyen vagy az enyembe.
2022. máj. 19. 13:18
10/45 A kérdező kommentje:
Utolsó nekem van baj a fejembe???? Mi van ha neked? Ha mar ezt igy leirtad Kifejtettem az egyik kommentre a véleményem ahogy en gondolom meg hogy tegyek ellene erre irtam egy olyan variaciot hogy en nem alazkodok meg senkinek hogy baratkozzon velem ha nem akar ezert van a fejembe baj mar egyből ????
2022. máj. 19. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!