Szokott más is azon gondolkozni,vajon mi lesz a foglalkozása a leendő párjának?
Figyelt kérdés
Orvos vagy ügyvéd nem hiszem hogy lesz majd a párom.Takarítónőt,pénztárost,szobalányt,pultost jobban el tudom képzelni.2022. márc. 7. 10:56
1/8 A kérdező kommentje:
Tanárnő vagy óvónő sem lesz szerintem.De lehet az is nem lesz semmi képzettsége, munkanélküli lesz.
2022. márc. 7. 10:57
3/8 anonim válasza:
Az én barátnőm egy vidéki parasztlány lesz.Aki csirkéket nevel,baromfit tart az udvarában,malacai vannak.
4/8 anonim válasza:
Pár éve elképzelhetetlennek tartottam volna, hogy ne értelmiségi vagy akár konkrétan tudós legyen a párom. Manapság már nincsenek ilyen elvárásaim, de azért azt továbbra is fontosnak tartom, hogy intelligens és tájékozott legyen az illető.
26/F
5/8 anonim válasza:
Párválasztásnál érdemes kikérni az összes olyan ismerős véleményét, aki a jelölttel találkozott 0 éves kortól- egészen a mostani kor jelentéséig, hiszen minél több benyomás, annál jobban körvonalazódik, hogy kivel akarsz járni. Ha sokan azt mondják, hogy tudatlan az illető, holott sokat tud, akkor a foglalkozása már nem is kíváncsi az illető. Tanárok véleménye is kell, hogy szerepeljen. Munkahelyen meg, ha neved szerepel a beosztáson, azért megbüntethetnek, gyakorlatilag meg, azt titulálják hülyének, akit akarnak.
7/8 anonim válasza:
Nem, mert párt sem seikerült eddig összezsednem...
8/8 anonim válasza:
Magam mellé egy intellektuális szakmájú férfit tudok elképzelni. A baráti köröm is főleg orvosokból, pszichologusokbol, jogászokból, közgazdászokból áll, mert velük találom meg a hangot (és nem a sznob fajtákkal). Szerintem a párom is ezekből a szakmákból fog kikerülni.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!