Mit csináljak teljesen egyedül Karácsonykor?
29 éves vagyok, anyukám külföldön él, nem is vagyunk jóba, így hozzá nem megyek.
Apukámat nem ismerem. Testvérem, nagybátyám, nagynénim nincs. Nagyszüleim meghaltak sok éve.
24. reggelétől 28.-ig szabadságon leszek (az iroda bezár).
Előre félek, sőt rettegek hogy töltöm el ezt a sok hideg napot teljesen egyedül tudva, hogy mások a családjukkal ünnepelnek?
Barátom nincs.
Elutaztam volna külföldre, de most itt ez a vírus, maszkviselés, sok hely zárva stb... így nem az igazi.
Menj el önkénteskedni.
Jót teszel és nem leszel egyedül.
Akkor nagyjából pontosan úgy vagy mint én. Ráadásul szintén 29vagyok.
Sok tervem nekem sincs, olyan lesz mint a többi szabadnap. Az biztos eddig, 24-en templomba leszek délutántól estig, 25-en főzök magamnak valamit, takarítok ps-ezek, filmezek. 26-án talán összefutok pár ismerőssel sörözni, ja ráérnek. Vagy lesz ami lesz letöltök jópár podcastot és elmegyek egy jó hosszú sétára a városba és próbálok nem a magányra gondolni vagy a romantikusan sétálgató szerelmespárokba belerugdosni 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!