Hogyan dolgoztam fel minél előbb a macskám halálát?
Figyelt kérdés
Ma mikor hazaértem már meg volt halva a macskám. Egész délután sírtam. Imádtam őt. Ő volt a legjobb barátom. Sőt több volt mint barát. Mindig beszéltem hozzá, odabújt hozzám, játszottam vele. És most hogy nincs ez borzasztó fájdalom. 2 hete kezdett beteg lenni. De csak annyit vettünk észre hogy állandóan fekszik. Evett ivott, és nagyon ritkán mászkált. 4 évig velem volt. Hogyan tudnám feldolgozni ezt minél előbb? És a "barátaimnak" hogy mondjam el úgy hogy ne röhögjenek rajtam?2022. febr. 21. 22:35
11/14 anonim válasza:
A gyászt az idő fogja enyhíteni.
Akiről tudod, hogy kiröhögne, annak ne mondj semmit. Egy állatot is meg lehet gyászolni, siratni, lévén sokszor több szeretetet kapsz tőlük, mint egy embertől.
12/14 anonim válasza:
Bocs, de vagy te nem mondasz igazat, vagy az orvos volt hülye. Olyan nincs, hogy 3 hét után ha nem lesz jobban akkor majd csinál valamit. És mire adott volna neki gyógyszert? Tudta egyáltalán, hogy mi volt a baja?
Na mindegy. Amelyik barátod meg kiröhög, az egy érzéketlen gyökér, szóval lehet nincs is rá szükséged.
13/14 sylwol válasza:
Talán még korai, de másképp nem fog elmúlni a fájdalmad, segit majd egy új kis társ, sok szegény hontalan van internetes oldalakon pl Facebook, macskamentők stb. gyönyörű kis cicák keresnek otthont, én is elvesztettem a cicám május elején, nem akartam másikat de nem birtam ki és egy kis utcait befogadtan, persze ö más de elfelejteti kicsit a másikat...másokkal meg ne is törödj,, minden jót...
14/14 anonim válasza:
A mi cicánk 15 éves korában pusztult el, tavaly októberben.
Azóta fáj, pedig pár hónap eltelt azóta.
Kb. vele nőttem fel, kölyökkorától fogva nálunk volt.
21F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!