Karácsonyi magány túlélésére tippek?
Megint eljött az időszak, amikor mindenki a szerető családja körében töltheti az ünnepeket, rokonlátogatások, nyugis filmezések, majd szilveszterkor egy nagy buli a haverokkal.
Na, nekem egyikből sem jutott, se szerető család, se baráti társaság, egyedül vagyok teljesen. Általában a hétköznapokban a munka/edzés/nyelvtanfolyam viszonylag lefoglalja az energiáimat, nem nagyonvágyok extra programokra, de ilyenkor már egy ideje előjön egy szomorúság/kétségbeesés/FOMO érzelmi kombó, hogy nekem miért nem lehet egy kellemes ünnepi időszakom vagy csak egy egészséges életem, amiben boldog lehetek.
Keress tarsasagot. Tedd hasznossa magad masok szamara. Hagyj fel a hianygondolkodassal es adj halat azert, amid van.
Boldognak lenni egy feltetelektol es korulmenyektol mentes tudatallapot.
Nyolcadik magányos karácsonyom lesz, mert anyámon kívül senkim nincs. Vele egy nap találkozom csak,szenteste.
Többi napok egyedül, ahogy hosszú évek óta minden áldott nap. Igyekszem minden napra, mindig találni valamit, aminek örülhetek :) Találok is,így magamat ha kis időre is,de boldoggá teszem.
Lehet ez sablonosan hangzik, de nekem bevált :)
F/ Bpest
Játszani tépni filmet nézni és ezt vissza fele.
Amúgy nem tudom mit vársz én a kutyamon kívül ebben az évben sem szerettem meg senkit nagyon.
Sok barátom van de csak idegesítenek.
Nő nem kell kosz örülök hogy megszabadultam az utolsótól..aki meg kéne most kb csak a pénzre utazik.
Minden ember egy féreg orulj neki hogy egyedül vagy 😂
A hétköznapokon kell felépíteni azokat a kapcsolatokat amire most vágysz.
Van munkahelyed, edzeni jársz és nyelvtanfolyamra. Nem ezen felül kell ismerkedni, hanem ezeken a helyeken. Kezdj el beszélgetni másokkal, érdeklődj, legyél része az életüknek és hagyd, hogy ők is részei legyenek a tiédnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!