A romantikus regények olvasása, filmek nézése csak nekem ront a depressziómon, tesz még szomorúbbá?
Szerintem nem volt normális, aki ezt javasolta. Még amikor jó passzban voltunk a párommal, akkor is "érdekes" élmény volt. El sem tudom képzelni, ilyenkor mi jó lehet benne. Maximum még jobban vágyik rá az ember, nem?? Inkább vígjátékot kellene nézni, hátha...
Eszedbe jut az exed, s az is, amire titkon vágytál/vágynál, és jelenleg elérhetetlennek érzed.
Ami nem öl meg, az megerősít.
Gondolom azért javasolhatta, hogy nézz szembe a hibáiddal, egy romantikus karácsonyi film megnézése pedig nem káros, hanem kibillent téged az önsajnáltatásból. Azzal, hogy ezeket csak ingorálni akarod, ezzel csak gyáva módon elmenekülsz. Azzal nem fog megoldódni a helyzet, ha a fejed a homokba dugod, és nem veszel ezekről tudomást.
Olyan féreg, mint az exed, aki téged megcsalt, minek jut eszedbe? Ennyire becsületöd, tiszteled és szereted magad, hogy egy ilyen miatt vagy depressziós? Kapd már magad össze, ember? Egy ilyen még arra se méltó, hogy megemlítsék és időt pocsékolj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!