Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen módon elcseszett a...

Milyen módon elcseszett a karácsonyotok?

Figyelt kérdés

Nem önsajnáltatásnak szánom, hiszen tudom, másoknak ennél sokkal nagyobb gondjaik vannak, pusztán ventillálni próbálok... Továbbá érdekel az is, aki hozzám hasonlóan elb.szottnak érzi az életét, annak miért alakult így?!

Az idei év amilyen szépen indult, olyan eltorzult lett a végére. Elvesztettem év végén mindhárom munkámat, fel kellett adnom az eddigi életem, amiért az elmúlt 15 évben gürcöltem (és tönkrevágtam magam fizikailag/szellemileg azért, hogy legyen "valamim" hitelekből, mert a három fizetéssel sem mentem sokra), egy lepukkant kis lyukba költöztem a halál f.szára, hogy spórolni tudjak a további túlélésre, idén az összes barátomról kiderült, hogy igazából az ellenségeim és ott fúrtak meg, ahol tudtak, aztán az apám megrokkant, anyám pedig az öngyilkosságát tervezi előttünk sem leplezve és erről nem beszéli le senki...

Semmi karácsonyi hangulatom nincs, sőt, semmi hangulatom sincs már semmihez, főleg nem jópofizni. Annyira "örömöm" maradt talán az életben, hogy az összes ismerős lemorzsolódott, így már boldog karácsonyt sem kell kinek kívángatni... Beszélgetni nem tudok senkivel (időnként beszökik egy macska, őt szoktam megsimogatni és szólni hozzá pár szót, de inkább elszalad...), egyedül vagyok a nyomorommal és nem tudom, mivel érdemeltem ki, amikor csak segíteni próbáltam mindig mindenkin. Már csak egy nézője vagyok a saját életemnek. Van nálatok popcorn? Dobjatok meg, kérlek... És a sztorijaitokkal is, ha van kedvetek.

Boldog (el)kúrácsonyt!

(F)

tegnap 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Rettenetesen sajnálom 🖤
tegnap 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Meghalt apám, elvesztettem a munkámat, hétfőn temetik egy másik romonomat. Jelenleg csak beteg vagyok, ezen kívül más rosszra nem számítok. Szeretnék pihenni, de a szomszéd lakásban vihorásznak, meg ordítva beszélgetnek bulizni vágyó emberek, akik azt hiszik, a lakás erre a legalkalmasabb hely.
tegnap 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Elváltam a volt férjem új nője ellenem fordította a fiamat azóta nem szól se nem keres elköltözött rám vágta az ajtót kb nem tudom az okát..Rengeteget tettem érte jogsi, magántanárok ,kicsalt belőlem közel egy millió forintot.Hibás vagyok mert hagytam.Maradt még itt fiam és lányom is de nagyon nehéz hisz én szerettem mindegyiket az egész életem eddig értük volt.Most az itt maradtak is érezhetően szomorúak és én tehetetlen vagyok.Egész életemben gájáztam.Kb. 4 ház árát szarta el a férjem mellettem.Most nekem kell kifizetnem ujabb 20 M-t hogy ne kelljen többé hallanom róla...Van kutyám 3 macskám 1 és szeretnek a maradék gyerekeim is de mégis rossz egyedül..A korombeli férfiak rettenetesek akik hirdetik magukat..Szóval maradok magam..
tegnap 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
#2, 3 Részvétem nektek is🖤
tegnap 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:
12%
Nem volt zselés szaloncukor a boltban.
tegnap 22:17
 6/11 anonim válasza:
50%
#3 megkérdezhetem honnan van ennyi lóvé a családban?
tegnap 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
1es 3mas kérdező! Nagyon sajnálom. Sok-sok erőt kívánok nektek. Remélem, hogy az új év sok pozitív dolgot hoz majd nektek! Addig is kitartást!
tegnap 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben vagyunk. Nyárig felfelé ívelt az évem és hirtelenül ledobott a Taigetoszról. Éppen elindultam volna új szakképzés tanulására, mikor meghalt anyum. Temetése után 1 héttel meghalt apám. Ezután a kapcsolatom is megroggyant, de kettőnket illetően a folyamatos hatások miatt várunk januárig. Nem tud hová menni, nincs jóban a családjával, nem tudunk mit kezdeni a helyzettel jelenleg. Ilyen körülmények között tartunk ketten Karácsonyt és már nincsenek szüleim.
tegnap 23:06
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
#6 járunk dolgozni sokat..Én okosan bántam a pénzzel a volt férjem kb 7 napot dolgozott egy héten..De azt el is úsztatta.Mi az az ennyi lové?Nem értem?Ahol két kereső van és nem minimálbéres azoknak van valamicske..Igaz hogy külföldön dolgozom a de az exem favágással keresett többet mint én..Illetve keres ma is..
tegnap 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Kitartást 8
tegnap 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!