Milyen módon elcseszett a karácsonyotok?
Nem önsajnáltatásnak szánom, hiszen tudom, másoknak ennél sokkal nagyobb gondjaik vannak, pusztán ventillálni próbálok... Továbbá érdekel az is, aki hozzám hasonlóan elb.szottnak érzi az életét, annak miért alakult így?!
Az idei év amilyen szépen indult, olyan eltorzult lett a végére. Elvesztettem év végén mindhárom munkámat, fel kellett adnom az eddigi életem, amiért az elmúlt 15 évben gürcöltem (és tönkrevágtam magam fizikailag/szellemileg azért, hogy legyen "valamim" hitelekből, mert a három fizetéssel sem mentem sokra), egy lepukkant kis lyukba költöztem a halál f.szára, hogy spórolni tudjak a további túlélésre, idén az összes barátomról kiderült, hogy igazából az ellenségeim és ott fúrtak meg, ahol tudtak, aztán az apám megrokkant, anyám pedig az öngyilkosságát tervezi előttünk sem leplezve és erről nem beszéli le senki...
Semmi karácsonyi hangulatom nincs, sőt, semmi hangulatom sincs már semmihez, főleg nem jópofizni. Annyira "örömöm" maradt talán az életben, hogy az összes ismerős lemorzsolódott, így már boldog karácsonyt sem kell kinek kívángatni... Beszélgetni nem tudok senkivel (időnként beszökik egy macska, őt szoktam megsimogatni és szólni hozzá pár szót, de inkább elszalad...), egyedül vagyok a nyomorommal és nem tudom, mivel érdemeltem ki, amikor csak segíteni próbáltam mindig mindenkin. Már csak egy nézője vagyok a saját életemnek. Van nálatok popcorn? Dobjatok meg, kérlek... És a sztorijaitokkal is, ha van kedvetek.
Boldog (el)kúrácsonyt!
(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!