Milyen volt a Karácsonyod?
Anyukám és a barátnőm utálják egymást.
Azt a kompromisszumot kötöttem, hogy 24ét barátnőmmel, 25-26 pedig anyukámmal leszek.
Anyukám azon rágott be, hogy 24én a családdal kell lenni, barátnőm meg hogy többet vagyok édesanyukámnál...
Persze a közös karácsony megoldása lehetetlen lett volna, mert csak én akartam hármunk közül.
Barántőm a 24hez ragaszkodott és ha anyukámnál vagyok csak 1 napot (24én ) is szintén hasonló lenne a hangulata.
Szóval karácsony előtt anyukám zaklatott, 24én barátnőm és a fél nap depizés volt.
Jelenleg meg anyukám.
Ezek után kb egy hajléktalanszállón szívesebben karácsonyoznék.
Egy csöppet másmilyen volt. Idén nem volt annyira eseménydús ettől függetlenül boldog voltam, hogy a családom körülöttem volt szóval semmi okom a panaszra. :)
Nagyon sajnálom, hogy neked így telt, kívánom, hogy a jövő évi jobban teljen neked és mindenkinek akinek az idei egy "kudarc" volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!