Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az utóbbi 10 évben mentálisan...

Az utóbbi 10 évben mentálisan nem voltam egészséges, hogyan tudnék visszatérni az emberek közé?

Figyelt kérdés

Úgy értem a mentálisan egészségtelent, hogy evészavar és néhány családi probléma miatt annyira lefoglalt a saját kis “beteg” világom, hogy nem is nagyon figyeltem kifelé. Egyébként az élet minden területén sikeres vagyok csak az emberi kapcsolataimban nem, mert úgy éltem, mint egy remete, és vagy kizártam másokat, vagy lekoptak rólam érthető okokból. Az eddigi párkapcsolataim szintén elég siralmasak voltak, nyilván annyira sérült párt tudtam csak bevonzani, amilyen én is vagyok/voltam.

Kezdek egészségesebb lenni. Az éves már normális, járok pszichologushoz, szeretnék normális kapcsolatokat. Meg úgy amblok normálisan élni, mint mások. Hogyan kezdhetnék ennek neki?

ma 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedéssel, új barátokkal. És mozdulj ki, a többi lehetőség majd adja magát.
ma 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a munkádban is sikeres vagy? Netán vezető? Akkor gondolom munkahelyi kapcsolatokat ápoltad, az azért nem egyenlő a remeteséggel. Járj el valamilyen szabadidős programokra. A pszichológust nem kérdezted erről?
ma 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Pszichológus, barátok segítségével.
ma 20:43
 4/5 Kólauborkával ***** válasza:

Az a helyzet, hogy csak nagyon sok munkával és nagyon nehezen.

Sok ember persze 2perc alatt jó ismerőse lehet valakinek, de felnőttként sokkal nehezebb barátokat szerezni, mert egyszerűen nincs egymásra annyi idő, mint tiniként e miatt nehezebb is elérni azt a szintet, hogy kölcsönösen is érdekeljétek egymást ugyan annyira.

ma 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag folytatnod kell amit eddig tettél.

Aki szimpatikus vagy aki valamennyire fontos neked azok iránt érdeklődj, legyél kicsit figyelmes.

Az emberek megérzik ha kb. lesz@rják őket.

ma 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!