Külföldön elö magyarok ti is erzitek maganyosnak magatokat az idegen orszagban?
Figyelt kérdés
Konkretan Nemet orszagra gondolok. Anyagilag mindenünk meg van, erzelmileg semmink. Csalad nagyon messze, baratok nincsenek csak ismerösök. Van egy 1,5 eves kisfiunk. Ferjem sokat dolgozik, amugy a hobbijanak el. Minden nap egyedül vagyok a gyerekkel reggeltöl estig, össz vissz 30 percet ha foglalkozik vele egy nap. Parkba , fagyizoba, boltba, egyedül jarunk a kicsivel. Borzaszto egyedül erzem magam nincs itt senkim. Nemsokara bölcsödebe megy, de ezzel se vagyok ki segitve. Mehetek vissza dolgozni, nem vagyok lusta, de valahogy egy robotnak erzem magam, munka, fözes, mosas, takaritas, gyerekkel valo foglalkozas, mindez egy idegen orszagban ahol senki fia vagyok :(2022. febr. 20. 19:36
21/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segitö szandeku valaszokat.
A nyelvet majdnem anyanyelvi szinten beszelem. Ovodas korom ota tanulom a nemetet.
Ismeröseim vannak, de nem nevezhetöek baratoknak. Eddig akit közelebb engedtem magamhoz mind ki hasznalas lett a vege magyarok reszeröl ugyhogy el engedtem a magyar vonalat.
Szep estet kivanok nektek es köszönöm meg egyszer a segitö szandekot, valamint, hogy ki irhattam picit magambol a banatom.
2022. febr. 20. 23:36
22/25 anonim válasza:
Fordítva inkább. Itt valahogy sokkal közvetlenebbek az emberek ( Dánia ).
23/25 anonim válasza:
a problema nem az orszaggal van hanem a ferjeddel
a kerdes : ferjed nelkul tudnal boldogulni anyagilag?
24/25 sylwol válasza:
Én több mint húsz évig éltem Berlinben , német férjem volt, és sok német barátunk is, sokat utaztunk az is igaz, de soha nem éreztem magam ott otthon, egy idegen más világ, embere válogatja, én nem tudtam megszokni,ők más emberek,hidegek,, Floridában is éltünk 5 évet., ott szerettem élni, az emberek ugyan felületesek de kedvesek,dajnos vége volt a munkavizumnak igy vissza kellett térni Európába,,közben megromlott a házasságom, elváltunk,egy percre sem volt kérdéses, és visszajöttem Budapestre, igaz sok minden nem az a nivó mint kint, de egy bátyám és unokaöcséim még itt élnek-- nem mentem volna vissza németbe, nekem még ma is idegen soha nem fogadnak be és én sem szeretem őket,csak egy jellemző, mikor elváltam irtam a kinti barátnőknek üdvözleteket csak egy billentyű ütés lett volna a válasz de semmi nem jött, addig jó voltam mig elláttam őket főztem, nálunk nyaraltak floridában . ezek a német jó barátok,,,Megértelek nem, minden a pénz és a jólét,,Neked kell eldönteni , megbeszélni a férjeddel, hogy tovább...kivánok sok erőt a jövödben
25/25 anonim válasza:
Én itt, Magyarországon is magányosnak érzem magam, pont azon gondolkodom, hogyha nem megy az ismerkedés, kimegyek külföldre dolgozni pár évig, a magányhoz úgyis hozzászoktam, akkor meg legalább pénzem legyen...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!